AddToAny

550.000 husstander uten TV 2s kanaler etter brudd i forhandlingene

Ikke enige med Telenor. Telenor vil i tiden framover ikke ha lov til å sende TV 2s kanaler på deres tjeneste T-We. Fredag ble det brudd i forhandlingene om TV-rettighetene.
- Vi er svært lei oss for at dette går ut over kundene våre og kan forsikre om at vi gjør alt vi kan for å få på plass en ny avtale med TV 2, sier direktør for TV og fastnett Camilla Amundsen i Telenor.

TV 2 og Telenor T-We har over lengre tid forhandlet om en ny distributøravtale og forhandlet på overtid i over tre døgn. Telenor Norge har nå ikke rettigheter til å sende innhold fra TV 2 før en ny avtale er på plass.

- Vi vil forhandle videre og gjør alt vi kan for å få til en avtale som gir kundene det de vil ha. I mellomtiden kan kundene velge mellom økonomisk kompensasjon eller flere poeng for å få tilgang til mer innhold, sier Amundsen.

Kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 bekrefter at det har vært forhandlet flere dager på overtid. Den gamle avtalen løp ut 30. november.

- Vi har forsøkt å komme til enighet om en ny avtale. Vi har forhandlet på overtid, men har ikke lyktes i å komme til enighet. Det er bare å beklage overfor alle seerne våre som vi vet setter pris på innholdet til TV 2, sier Willand til Kampanje.

Telenors TV-tjeneste, T-We, samler nesten 150 kanaler og strømmetjenester i ett TV-univers til over 550.000 norske husstander.

Image-text:

Kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 opplyser at det har vært forhandlet flere dager på overtid. Den gamle avtalen med Telenor løp ut 30. november.

Foto: Emil Weatherhead Breistein / NTB

Les mer

Flere saker fra Journalisten

Burde fått mulighet til å forsvare seg, mener utvalget. Under onsdagens møte i Pressens Faglige Utvalg (PFU) endte lukket behandling av en klage mot Adresseavisen i fellelse.
Journalisten 27.01.2022
Spesielt én type konklusjon er vrien å kommunisere utad, sier generalsekretær.
Journalisten 27.01.2022
Norsk Presseforbund vil forenkle. Det kan bidra til at flere forstår hva PFU holder på med.
Journalisten 27.01.2022
- Dette lovbruddet skal ikke forbli ustraffet. Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan lover at en velkjent tyrkisk TV- journalist ikke skal slippe straff etter at hun ble pågrepet for å fornærme ham.
Journalisten 27.01.2022
Blir ny ansvarlig redaktør. Guro Valland tar over stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder i Bergensavisen, melder avisa selv i en pressemelding.
Journalisten 27.01.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt