AddToAny

Åpnet Narvesens «living lab»

I forrige uke var det offisiell åpning av Narvesens egen test-lab på jernbanetorget i Oslo. Helse og sunnhet er nøkkelord for satsingen, og flere av produktene i hyllene har fått klimamerking.
Både Reitan Retail-sjef Ole Robert Reitan og Reitan Conveneince Norway-sjef AnnaMaria Carnemark var entusiastisk til stede da Narvesen åpnet sin første test-lab i Norge.
Her skal nye konsepter prøves ut og foredles før de finner veien ut i kjedens øvrige butikker.

Ligger foran kunden
Som du tidligere har lest i Dagligvarehandelen, har Narvesen nylig lansert et konsept for å gjøre det lettere for kundene å velge sunn og bærekraftig mat og drikke:
«Gode valg på farten».
Her tilbys et bredere utvalg av sunnere og mer bærekraftige produkter, som frukt, smoothie, nøtter, barer, salater, ferske rundstykker, chiapudding, sertifisert kaffe, ECC-sertifisert kyllingpølse og mer.
I den nye «living lab-en» på Jernbanetorget har de tatt det ett skritt lenger, og vil teste hvor mye kundene lar seg «nudge» mot mer etiske og helsemessig gode valg.
- Vi vet at vi ligger litt i forkant av markedet her, men noen må gå foran, fastslår Retian Conveniencesjef AnnaMaria Carnemark.

Helt nytt p
Gå til mediet

Flere saker fra Dagligvarehandelen

Til sommersesongen lanserte Fun Light igjen sukkerfri saft med smågodtsmaker. I år samarbeider Orkla med godteriprodusenten Lutti, og smakene de har valgt er Bubblizz og Crocodiller.
Dagligvarehandelen 09.07.2024
I februar lanserte Haugen-Gruppen en bearnaisesaus som kan stå utenfor kjølen. Det har vært en knallsuksess.
Dagligvarehandelen 09.07.2024
Kokte, japanske kamskjell kalles også «Flower Hotate», og er en ny delikatesse både i norske supermarkeder og i Europa, melder Sletten Norge.
Dagligvarehandelen 09.07.2024
Caj P. Bearnaise har ifølge Haugen-Gruppen optimalt syreinnhold og fine estragontoner som løfter ethvert måltid.
Dagligvarehandelen 09.07.2024
Lervig Red Pear Cider Lite 4.7%, 50cl kommer I 6-pack og er laget med røde pærer, uten tilsatt sukker. Forfriskende, litt søt, litt syrlig og veldig fruktig, konkluderer Lervig selv.
Dagligvarehandelen 09.07.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt