Kjøkkenskriveren
07.09.2021
- Å sikre grunnleggende kompetanse om mat og matlaging hos barn og unge er et viktig mål for oss i opplysningskontorene i landbruket, sier Trine
... Thorkildsen, fagsjef for ernæring, bærekraft og dyrevelferd i MatPrat - Opplysningskontoret for egg og kjøtt.
MatPrat har tilbudt Matopedia til skolene i flere år - tidligere i bokform, de siste årene som et heldigitalt læreverk. I skoleåret som gikk har over 650 skoler brukt Matopedia i undervisningen. Med ny læreplan på plass var nå tiden inne for å oppdatere og videreutvikle det. Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) ble også med på laget, og resultatet er et oppdatert og brukervennlig digitalt læreverk med nyutviklede leksjoner, samt flere nye oppskrifter og filmer som mat- og helselærerne kan bruke i un
Gå til medietMatPrat har tilbudt Matopedia til skolene i flere år - tidligere i bokform, de siste årene som et heldigitalt læreverk. I skoleåret som gikk har over 650 skoler brukt Matopedia i undervisningen. Med ny læreplan på plass var nå tiden inne for å oppdatere og videreutvikle det. Opplysningskontoret for brød og korn og Opplysningskontoret for Meieriprodukter (Melk.no) ble også med på laget, og resultatet er et oppdatert og brukervennlig digitalt læreverk med nyutviklede leksjoner, samt flere nye oppskrifter og filmer som mat- og helselærerne kan bruke i un