Hopp til hovedinnhold
Fagpressenytt
menu
LOGG INN
Nyhetsbrev
search
Slot88
https://hellodollyonbroadway.com
Situs Slot Online Terpercaya
LOGG INN
Nyhetsbrev
AddToAny
Gunnar Hvarnes blir Culinary Director i Compass Group Norge
Kjøkkenskriveren
29.06.2021
Gunnar Hvarnes (foto) blir ny Culinary Director i Compass Group Norge AS fra 1. juni.
Hvarnes er en av Norges mest meritterte konkurransekokker og har jobbet som
Gå til mediet
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks -
elisabeth@matomsorg.no
www.kjokkenskriveren.no
Flere saker fra Kjøkkenskriveren
30 år siden IMSDALEVENTYRET startet
- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Produktnyheter
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Iskalde nyheter fra Diplom-Is
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Nyheter fra Norgesmøllene
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Aker BP og ESS øker andelen norsk kjøtt offshore
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren
29.04.2024
Relaterte saker
Citybox har åpnet dørene i Helsinki
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Como Alpina i Dolomittene
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Radisson Hotel Group åpnet over 30.000 nye rom i fjor
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Dalen Hotel til Nordic Hotels & Resorts
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
SoIid start på 2024, men stor strekk i Iaget
HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
22.03.2024
Nyhetsbrev
Lag ditt eget nyhetsbrev:
Mer om mediene i Fagpressen