Magasinet for fagorganiserte
18.03.2021
Røyrleggar Magnus Tanemsmo er så glad i franske vinar og champagne at han tok seg ein nattejobb på utestad. - Det hender seg at eg har ei vakt midt i veka. Då blir det lite søvn, innrømmer han.
TRONDHEIM: I bartebyen er det 15 blå og ein kald vind frå fjorden som strøymer opp gågata Nordre. Sjølv om både dørene og kranene er stengde, kjem vi oss inn på Raus Bar. Det er ein røyrleggar som slepp oss inn.
Magnus Tanemsmo er ein røyrleggar med over snittet interesse for drikkevarer, og som helst har franske vinar og champagne i glaset.
HELT OM DAGEN
Det siste halvanna året har han jobba som servitør på Raus Bar i Nordre gate, som tilkallingshjelp éin til fire gongar i veka, ved sidan av ein fulltidsjobb i røyrleggarbedrifta K. Lund.
Med vakter frå klokka ni på kvelden til fire om morgonen, spør vi korleis d
Les opprinnelig artikkelMagnus Tanemsmo er ein røyrleggar med over snittet interesse for drikkevarer, og som helst har franske vinar og champagne i glaset.
HELT OM DAGEN
Det siste halvanna året har han jobba som servitør på Raus Bar i Nordre gate, som tilkallingshjelp éin til fire gongar i veka, ved sidan av ein fulltidsjobb i røyrleggarbedrifta K. Lund.
Med vakter frå klokka ni på kvelden til fire om morgonen, spør vi korleis d