AddToAny

MED SUGERØR ELLER SKJE: LESKENDE GODT I GLASSET

MED SUGERØR ELLER SKJE: LESKENDE GODT I GLASSET
Trendy drikker som kan friste får god oppmerksomhet om dagen. Noen spennende kaffedrikker har plantebasert havredrikk i seg og noen mocktails inneholder andre godsaker med så få kalorier at det nesten ikke er noe å snakke om. Bli inspirert - by på iskaffe, smoothie, tørstedrikk eller hva med en iskald chai te? Nyt sommeren!
De siste årene har flere alternativer til kumelk kommet på markedet. Noen melkealternativer er basert på havre, mandel eller soya, og de er gode erstattere for dem som ønsker å unngå kumelk. Enten man er allergisk eller har andre begrensninger i kostholdet, finnes det nå gode plantebaserte alternativer.
Et av alternativene er havredrikken Naturli' Oat drink. Den er en god kilde til kalsium, og bare ett glass av denne gode havredrikken dekker 15 % av det anbefalte dagsinntaket. Som en fin bonus gir produksjonen av Naturli' Oat drink 80 % lavere utslipp av CO2, sammenlignet med kumelk. I tilleg har havredrikken mindre mettet fett, den er vegansk, laktosefri og uten melkeprotein. Naturli' Oat drink er økologisk og sammensatt av naturlige råvarer. Rist den lett før du drikker, så du får blandet de smakfulle og næringsrike ingrediensene godt.
Her får du smaken av flere kaffe- og tedrikker som virkelig kan nytes! De inneholder litt sukker, men dette er den gode koppen du skal kose deg med. Så god at den blir som en lett dessert!

FORFRISKENDE OPPKVIKKER
Shots av ingefær har blitt en populær oppkvikker de siste årene. Den friske og tydelige smaken av ingefær får ekstra sting når den blandes med eple og sitron. Sommerfavoritten i år blir dermed Fun Light Cloudy Apple. Fun Light er et alternativ til saft, som er smaksatt med naturlig aroma og kunstig søtning. Dette gjør at den blir kjempegod på smak, er helt uten sukker og dermed kalo
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt