Dagligvarehandelen
12.09.2017
Lokalmat i mengder, egenproduserte fristelser og en engasjert matgledestab møter kundene i Coop Mega Oppdal.
- I Oppdal er det mye av tre ting: sau, skifer og turister. Det bærer også butikken preg av, sier Roger Vollan, butikksjef og stolt finalist i Årets matgledebutikk.
To innganger
Coop Mega-butikken ligger sentralt plassert i Oppdal, i et hjørne av det Coop-eide Domus-senteret.
- Vi har en litt spesiell utforming av butikken, ettersom vi har to inngangspartier. Derfor har vi kassesoner i begge ender av lokalet. Men vi kan jo ikke ha frukt- og grøntavdeling på to ulike steder, så i den ene enden starter vi med frukt og grønt, og i den andre med brød, forteller butikksjefen.
Uansett hvilken inngangsdør kundene velger, er sannsynligheten st
Gå til medietTo innganger
Coop Mega-butikken ligger sentralt plassert i Oppdal, i et hjørne av det Coop-eide Domus-senteret.
- Vi har en litt spesiell utforming av butikken, ettersom vi har to inngangspartier. Derfor har vi kassesoner i begge ender av lokalet. Men vi kan jo ikke ha frukt- og grøntavdeling på to ulike steder, så i den ene enden starter vi med frukt og grønt, og i den andre med brød, forteller butikksjefen.
Uansett hvilken inngangsdør kundene velger, er sannsynligheten st