Dagligvarehandelen
19.04.2016
I fjor ble halvparten av det økologisk produserte kjøttet solgt som ordinært kjøtt. Det overrasker ikke kjøpmann Andreas Mæhlum hos Rema Moelv.
- Etterspørselen varierer vel såpass at en del av kjøttet må pakkes som vanlig kjøtt, sier Andreas.
Kjøpmannen tror betalingsviljen for det økologiske kjøttet kan svikte.
- Jeg regner med at det er Nortura som legger økologisk kjøtt i vanlig innpakning. De er store og har kjøttkvoter hos øko-bønder.
Hvis etterspørselen svikter, har ikke kjøttsamvirket annet valg enn å selge øko-kjøttet som ordinært kjøtt, resonnerer han.
Har kylling og biff - Vi har lite øko-kjøtt. Vi holder til på landet, ikke i en av storbyene. Like
Gå til medietKjøpmannen tror betalingsviljen for det økologiske kjøttet kan svikte.
- Jeg regner med at det er Nortura som legger økologisk kjøtt i vanlig innpakning. De er store og har kjøttkvoter hos øko-bønder.
Hvis etterspørselen svikter, har ikke kjøttsamvirket annet valg enn å selge øko-kjøttet som ordinært kjøtt, resonnerer han.
Har kylling og biff - Vi har lite øko-kjøtt. Vi holder til på landet, ikke i en av storbyene. Like