AddToAny

Tid for handling

Medarbeiderundersøkelsen våren 2022 forteller at alt ikke er på stell. Ansatte utsettes for trakassering og mobbing, av både kollegaer, underordnede og overordnede.
25 prosent av de som har svart at de har blitt mobbet, sier at de opplevde at saken «i svært liten grad» ble fulgt opp på en ordentlig måte. Hvorfor følges ikke dette opp? Er det tidsknapphet eller for dårlig kompetanse på området?
Uansett hva som er årsaken, så må det prioriteres av alle som har et ansvar. Vi kan ikke og skal ikke akseptere at ansatte ikke har det bra på jobben. Når det ikke følges opp, vil det oppleves som at det ikke anses som viktig.

Gjennomsnittsscoren var midt på treet da ansatte ble spurt om de opplever at kriminalomsorgen ledes på en god måte. Her må selvsagt enhver med ledelsesansvar gjøre en egenvurderin
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NFF-magasinet

Blomstringen av kirsebærtrærne er en stor begivenhet mange steder i verden. Trærne i Washington blomstret rekordtidlig i år, og en unormalt varm mars måned er forklaringen.
NFF-magasinet 15.04.2024
NFF-magasinet 15.04.2024
De kjører omveier til jobb og besvimer etter vakta. Unge fengselsbetjenter advarer om helsefarlige arbeidsforhold.
NFF-magasinet 15.04.2024
Innlåsing, høyt konfliktnivå og helseskadelig arbeidsmiljø setter sitt preg på Indre Østfold fengsel.
NFF-magasinet 15.04.2024
Jeg leser ofte i mediene at det på ytterste politiske høyreside ropes på strengere straffer, og jo lengre en kommer på den politiske venstresiden, fremmes det en mer human og menneskelig kriminalpolitikk. Gjennom mange år har jeg fundert på hva som er en streng og hva som er en mild straff.
NFF-magasinet 15.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt