AddToAny

Tid for handling

Medarbeiderundersøkelsen våren 2022 forteller at alt ikke er på stell. Ansatte utsettes for trakassering og mobbing, av både kollegaer, underordnede og overordnede.
25 prosent av de som har svart at de har blitt mobbet, sier at de opplevde at saken «i svært liten grad» ble fulgt opp på en ordentlig måte. Hvorfor følges ikke dette opp? Er det tidsknapphet eller for dårlig kompetanse på området?
Uansett hva som er årsaken, så må det prioriteres av alle som har et ansvar. Vi kan ikke og skal ikke akseptere at ansatte ikke har det bra på jobben. Når det ikke følges opp, vil det oppleves som at det ikke anses som viktig.

Gjennomsnittsscoren var midt på treet da ansatte ble spurt om de opplever at kriminalomsorgen ledes på en god måte. Her må selvsagt enhver med ledelsesansvar gjøre en egenvurderin
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NFF-magasinet

Å jobbe tett på samfunnets farligste menn kan gi deg et forherdet hjerte. Kjell ga ut diktsamling.
NFF-magasinet 14.12.2022
Det er bevegelse i saken om yrkesskadeforsikring under planlagte øvelser.
NFF-magasinet 14.12.2022
NFF-landsmøtet vedtok å kutte i medlemskontingenten, samtidig som pensjonister og uføre fortsatt slipper å betale for medlemskapet.
NFF-magasinet 14.12.2022
2022 ligger snart bak oss, og vi gjør oss klare for 2023.
NFF-magasinet 14.12.2022
Soningstilbudet splittes opp. Kriminalomsorgen Innlandet skal opprette ei avdeling for høy sikkerhet på Ilseng, som skal overta 96 av de rundt 100 plassene som forsvinner fra Oslo fengsel.
NFF-magasinet 14.12.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt