Magasinet for fagorganiserte
20.03.2020
Sykkelbudene tråkker den varme maten rett fra restauranten hjem til den sultne kunden. Det er derfor ingen grunn til å gå ut i drittværet eller utsette seg for korona-smitte, hvis man ikke må. En rosa syklist er bare et klikk unna!
TEKST OG FOTO: HÅVARD SÆBØ/has@lomedia.no - Denne jobben passer ikke for pyser, sier nestleder i klubben Paul Olai-Olssen (52).For det er når været er ufyselig og byfolk ikke orker å bevege seg utenfor døra, at det er mest behov for Foodora-syklistenes tjenester.Selv jobber han bare i helgene, etter at en viss streik plutselig førte han inn i 60 prosent som organisasjonsarbeider, sammen med klubbleder Espen Landgraff.Paul forteller om gleden han kjenner mens han tråkker gjennom byen, med en svak lunk i ryggen fra maten i den polstrede ryggsekken. Duften av deilig nybakt indisk nanbrød. Gleden ved å snart skulle levere maten til fornøyde kunder. Slå av en spøk, for så å tråkke videre.
Les opprinnelig artikkel