AddToAny

Sterkere sammen - og det trengs!

VED CIARAN KENNY, APPLIKASJONSSPESIALIST PÅ MR I PHILIPS OG NYLIG AVGÅTT MEDLEM AV NRFS FORBUDSSTYRE.
Da sier jeg takk for meg for denne gangen som medlem av forbundsstyret i NRF. Selv om det var en nokså motvillig kandidat som ble valgt som vara da jeg først kom inn i styret i 2008, gikk det 13 år før jeg ga stafettpinnen videre nå i 2021, og de siste tre årene har jeg sittet som medlem, ikke vara . Det sier litt om at det har vært lærerikt, interessant og givende å få være med og påvirke og å jobbe for å forbedre arbeids- og lønnsituasjonen for radiografer via en fagforening. Men, nå er det på tide å få inn nye krefter med friskt pågangsmot. Det blir første gang siden 2005 at jeg ikke har et verv noe sted, men jeg vil fortsatt støtte opp om, snakke opp og være et aktivt støttemedlem i NRF (litt som med mitt treningsstudiomedlemskap).

«Det skal ikke være noe enten eller mellom et godt tilbud til pasientene og gode arbeidsforhold for de ansatte.»

Siden jeg st
Gå til mediet

Flere saker fra Hold Pusten

Seksjon Ringerike er en del av Avdeling for bildediagnostikk i Vestre Viken. Avdeling for bildediagnostikk er fordelt på Bærum, Drammen, Kongsberg og Ringerike, inklusive Hallingdal Sjukestue på ÅL.
Hold Pusten 04.04.2022
Hold Pusten 04.04.2022
Hold Pusten 04.04.2022
Du som må jobbe med strålevernklær, vet hvor tungt det blir. Nå kan du gjøre arbeidet lettere med strålevernklær i Kryptolite.
Hold Pusten 04.04.2022
Forskere ved NTNU står i samarbeid med Aleris Røntgen og Unilabs Norge bak et prosjekt som har til hensikt å redusere bruken av radiologiske undersøkelser med lav nytteverdi.
Hold Pusten 04.04.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt