HRR, Hotell, Restaurant & Reiseliv
25.03.2022
Gjennom samarbeidet med matredder-appen Too Good To Go, selger bl.a. Scandic-hoteller over hele Norge overskuddsmat til en billig penge. I løpet av 2021 reddet Scandic drøyt 46.000 måltider gjennom appen, noe som tilsvarer en reduksjon i CO2-utslippet på drøyt 115 tonn.
Samarbeidet med Too Good To Go ble innledet i 2016, og er et viktig bidrag i arbeidet med å innfri målene i bransjeavtalen om reduksjon av matsvinn, der en rekke aktører har forpliktet seg til å halvere svinnet innen 2030.
- Det er svært positivt at noen andre får glede av overskuddsmaten ute på hotellene. Resultatet fra fjoråret er et stort kompliment til våre dyktige og dedikerte medarbeidere, og er nok en bekreftelse på at vi er i førersetet når det kommer til å redusere matsvinn, sier direktør f
Gå til mediet- Det er svært positivt at noen andre får glede av overskuddsmaten ute på hotellene. Resultatet fra fjoråret er et stort kompliment til våre dyktige og dedikerte medarbeidere, og er nok en bekreftelse på at vi er i førersetet når det kommer til å redusere matsvinn, sier direktør f