Diabetes
15.12.2020
Lettsaltet og røkt lammelår er herlig, rustikk og smakfull mat som er perfekt å servere til gjestene dine. For mange er denne retten knyttet til høytid, og på Island er dette - eller hangikjöt som de kaller det - tradisjonell julemat.
8 porsjon over 60 min
FREMGANGSMÅTE
Legg et ark aluminiumsfolie over i en ildfast form/langpanne. Skrell gulrot og løk, kutt i grove biter, og ha dem over på folien sammen med laurbærblad og hel pepper. Legg lammelåret over, hell på vann, og stikk et steketermometer inn i den mest kjøttfulle delen av låret.
Gå til medietFREMGANGSMÅTE
Legg et ark aluminiumsfolie over i en ildfast form/langpanne. Skrell gulrot og løk, kutt i grove biter, og ha dem over på folien sammen med laurbærblad og hel pepper. Legg lammelåret over, hell på vann, og stikk et steketermometer inn i den mest kjøttfulle delen av låret.