Dagligvarehandelen
23.10.2018
i årene 2010-2016 sparte Q-meieriene 19 prosent av melkevolumet gjennom innsatsen mot svinn.
- Forbrukerne vil at vi skal ta kampen mot matsvinnet, sier adm. direktør Bent Myrdahl.
Tilbakemeldinger via flere kanaler viser at 9 av 10 av dem som har ytret seg, ønsker at Q skal sette matsvinn høyt på agendaen. En av dem heter Mette Nygård Havre. Hun gav Tineutfordreren stimuliet som fikk på plass tilleggsmerkingen «men ikke dårlig etter» på melkekartongene til Q.
Beholdt sin egen tekst
I årene 2010-2016 sparte Q 1,4 millioner liter melk, eller 19 prosent av produksjonen, gjennom innsatsen mot svinn. I verdi utgjorde dette 10 millioner. Går man enda lenger tilbake, kan verdien dobles.
I begynnelsen av fjoråret fikk Q-kartongene teksten som minner om at melk
Gå til medietTilbakemeldinger via flere kanaler viser at 9 av 10 av dem som har ytret seg, ønsker at Q skal sette matsvinn høyt på agendaen. En av dem heter Mette Nygård Havre. Hun gav Tineutfordreren stimuliet som fikk på plass tilleggsmerkingen «men ikke dårlig etter» på melkekartongene til Q.
Beholdt sin egen tekst
I årene 2010-2016 sparte Q 1,4 millioner liter melk, eller 19 prosent av produksjonen, gjennom innsatsen mot svinn. I verdi utgjorde dette 10 millioner. Går man enda lenger tilbake, kan verdien dobles.
I begynnelsen av fjoråret fikk Q-kartongene teksten som minner om at melk