Dagligvarehandelen
03.11.2020
Brandbu Pølsemakeri på Hadeland har pølseresepter fra helt tilbake til 60-tallet.
- Det er jeg som er tredje generasjon, sier daglig leder Thomas Steen Kristiansen.
I 1962 etablerte farfaren Reidar Kristiansen bedriften sammen med Sverre Molund. Pølsemakerne ville hakke og leieskjære for bønder og privatfolk. I 1973 bestemte de seg for å starte sin egen butikk med selvproduserte ferskvarer på Brandbu.
Wiener på pølsetoppen
Dagens innehaver er tradisjonen tro.
- Vi er en håndverksbedrift og får kun inn råvarer som vi bearbeider selv, fremholder Thomas Steen Kristiansen.
Et vaskekte pølsemakeri har selvfølgelig sine egne pølseresepter. Hos Brandbu Pølsemakeri stammer mange av dem fra 60-tallet, noe som innebærer at de må ha truffet pølsespiseres smaksløker fra generasjon til generasjo
Gå til medietI 1962 etablerte farfaren Reidar Kristiansen bedriften sammen med Sverre Molund. Pølsemakerne ville hakke og leieskjære for bønder og privatfolk. I 1973 bestemte de seg for å starte sin egen butikk med selvproduserte ferskvarer på Brandbu.
Wiener på pølsetoppen
Dagens innehaver er tradisjonen tro.
- Vi er en håndverksbedrift og får kun inn råvarer som vi bearbeider selv, fremholder Thomas Steen Kristiansen.
Et vaskekte pølsemakeri har selvfølgelig sine egne pølseresepter. Hos Brandbu Pølsemakeri stammer mange av dem fra 60-tallet, noe som innebærer at de må ha truffet pølsespiseres smaksløker fra generasjon til generasjo