AddToAny

På tide å prioritere

Det er på tide å ta en diskusjon om hva som skal prioriteres i kriminalomsorgen. I sommer har flere av våre tillitsvalgte stått fram i media.
Der har de fortalt om en tøffere hverdag, om psykisk syke innsatte og dårlige driftsbudsjetter. De har vist fram hvordan forholdene påvirker hverdagen i kriminalomsorgen, både for ansatte og innsatte og domfelte. Dagbladet hadde flere oppslag om Oslo fengsel som fikk god oppmerksomhet.
Likevel er det svært betenkelig at forbundet og forbundets tillitsvalgte må ta oppdraget å sette søkelys på etatens utfordringer. Ikke så mange andre gjør det. Det er også betenkelig at medieomtale må til før noen våkner. Det er ikke de første o
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NFF-magasinet

Ibrahim Nasser vokste opp i Palestina på 90-tallet, midt under det som har blitt omtalt som verdens vanskeligste konflikt. En reise til Ekebergsletta sommeren 2006 viste ham andre muligheter. Nå vil han gi tilbake til hjemlandet.
NFF-magasinet 19.11.2022
En tredjedel av de ansatte forlot i år Hustad fengsel. Andre arbeidsgivere frister med lønn og fritid.
NFF-magasinet 19.11.2022
Hit til Farstadsanden kunne Hustad fengsel ta med innsatte på tur, den gang de var nok folk på jobb. Men på et år har en tredjedel forduftet.
NFF-magasinet 19.11.2022
f Synne Engh-Hellesvik (52) tiltrådte i august stillingen som direktør i kriminalomsorgen region sør. Engh-Hellesvik er psykolog og i tillegg utdannet innen strategisk ledelse.
NFF-magasinet 19.11.2022
Medarbeiderundersøkelsen våren 2022 forteller at alt ikke er på stell. Ansatte utsettes for trakassering og mobbing, av både kollegaer, underordnede og overordnede.
NFF-magasinet 19.11.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt