AddToAny

Offiser-sjef vil bli LO Stat-leder

Offiser-sjef vil bli LO Stat-leder
Norges Offisersforbund lanserer Egil Andre Aas som ny leder av LO Stat. - LO Stat må bli mer tydelig, sier Aas.
- Jeg har sagt ja til å stille til kandidat som LO Stat-leder for jeg mener jeg har den erfaringen, kontaktnettet og kunnskapen om LO Stat som skal til for å lede en så stor organisasjon, sier Egil Andre Aas.

NOF-lederen lanseres av lands- og forbundsstyret i Norges Offisersforbund som ny leder av LO Stat, når Tone Rønoldtangen går av senere i høst.

- Han er en veldig erfaren tillitsvalgt som har gått gradene både i NOF og i LO Stat. Fra han startet som rekrutterings- og opplysningssekretær i 1992 til han ble forbundsleder i 2010. Det er ikke mange som har så god kjennskap til LO Stats organisasjon og avtaleverk som Aas, sier Torbjørn Bongo, nestleder i NOF.

Aas har blant annet sittet i forhandlingsutvalget i LO Stat siden 2005 og i styret i LO Stat siden 2010. Han har også sittet i engere utvalg ved de to siste hovedoppgjørene.Mer synlig utad. Aas mener tiden er inne til
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra NFF-magasinet

2ITALIA: Titusenvis av mennesker fylte gatene i Roma i midten av oktober for å protestere mot fascisme og ytre høyre-krefter.
NFF-magasinet 10.11.2021
f Halden fengsel er så underbemannet at innsatte får til å brygge alkohol i skjul, varsler NFF-tillitsvalgt Klaus Lintho (bildet).
NFF-magasinet 10.11.2021
NFF-magasinet 10.11.2021
Verdal fengsel og friomsorgen i Trøndelag knekker koden for bedre samarbeid og flyt i straffeprogresjonen. Les hvordan!
NFF-magasinet 10.11.2021
f Statsbygg har til vurdering 53 alternative tomter for plassering av nytt Oslo fengsel, etter at både Bredtveit og en kombinasjonsløsning mellom Grønland og Ullersmo ble forkastet.
NFF-magasinet 10.11.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt