AddToAny

NYTT PRODUKSJONSKJØKKEN PÅ HARALDSPLASS

NYTT PRODUKSJONSKJØKKEN PÅ HARALDSPLASS
Nå kan pasientene ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen selv velge hva de skal spise til middag. Maten er laget fra grunnen av og er spesielt tilpasset pasientenes ernæringsbehov. - Det har vært utrolig spennende å få være med på et slikt prosjekt fra tegnebrett til ferdig produksjonskjøkken, sier kjøkkensjef Kent Eivind Vorland.
Det nye matkonseptet ble kunngjort under åpningen av sykehusets produksjonskjøkken 18. november, og det er en ytterligere satsing på helhetlig behandling ved sykehuset. - Når vi vet at den underernærte pasienten gjerne har tre ganger så lang liggetid som en velnært pasient, er det viktig å ha fokus på ernæring som en del av behandlingen, sier adm. direktør Kjerstin Fyllingen i en pressemelding. Kjøkkensjef Kent Eivind Vorland håper valgfriheten vil øke appetitten til pasientene.
- Med det nye matkonseptet kan pasientene selv velge hva de skal spise ut fra en 7-retters meny.
Pasientene kan nå velge mellom røkt to
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt