Dagligvarehandelen
15.08.2017
Kombucha er det nye, sunne alternativet til brus, skal vi tro gründerne Maren Aasen og Luca Guichard.
Nylig ble Surf Kombucha kåret til Årets produkt i åpen klasse under Trøndersk Matfestival. Alle tre kjedegrupperinger har åpnet for å ta inn drikken. Foreløpig kan de ikke få produsert nok til å dekke etterspørselen, men i løpet av høsten er de klare i større og mer effektive og moderne produksjonslokaler.
2000 år gammel tradisjon
Surf Kombucha produseres i landlige omgivelser i Trøndelag, men tar utgangspunkt i en 2000 år gammel asiatisk tradisjon, som de siste årene har blitt en urban trend-drikk verden over. Fermentering, eller melkesyregjæring, er en gammel metode for å konservere og oppbevare mat og drikke. Kombucha er fermentert te med prob
Gå til mediet2000 år gammel tradisjon
Surf Kombucha produseres i landlige omgivelser i Trøndelag, men tar utgangspunkt i en 2000 år gammel asiatisk tradisjon, som de siste årene har blitt en urban trend-drikk verden over. Fermentering, eller melkesyregjæring, er en gammel metode for å konservere og oppbevare mat og drikke. Kombucha er fermentert te med prob