AddToAny

MED HØYE HATTER OG BREDE SMIL

MED HØYE HATTER OG BREDE SMIL
- Vi har vært langt nede, sier kjøkkensjef Bjørg Helene Thue ved Ullerud sentralkjøkken i Frogn kommune. Derfor var overraskelsen og gleden ekstra stor da det ble kjent at de kom til finalen i Tine-konkurransen Årets Matgledebedrift 2019. Bronseplasseringen har gitt overraskende bieffekter.
plass Årets Matglede 2019» står det på emballasjen på all mat som sendes ut fra sentralkjøkkenet. Tredjeplassen har vært en stor opptur for kjøkkenpersonalet; det har vært markering internt med toppolitikerne i kommunen. To av kokkene vant loddtrekningen om den gjeve premien, og de har vært på matfaglig inspirasjonstur til Britannia Hotel i Trondheim med mesterkokk Christopher W. Davidsen.

«3.
- Det er klart vi må bruke nyheten for alt den er verdt. Positive bieffekter et at vi har fått telefoner fra folk som ønsker å jobbe hos oss. Det har også ført til økt besøk i kafeen vår Huskestua og mer etterspørsel eller matlevering blant hjemmeboende. Jeg tror vi har belegg for å si at prisen kommer brukerne våre til gode gjennom bedre helse. Ikke minst har den gitt oss større aksept hos politikerne, sier kjøkkensjefen.
- Vi flyttet fra en mindre institusjon med fire avdelinger til et stort bygg med 14 avdelinger. Samtidig endret vi på tidspunktet for middagsserveringen, noe som betydde innføring av et ekstra måltid. Alt dette skulle vi få til med samme budsjett. Det kunne ikke gå og det endte da også med en budsjettsprekk på bortimot en million kroner. Da kom politikerne på banen. Vi fikk mye st
Gå til mediet

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

- Da vi lanserte Imsdal under OL på Lillehammer, var det mange som var skeptiske. Vi fikk høre at vann på flaske ville være som å selge sand i Sahara.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
GILDES BESTE KJØTTBOLLER
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Diplom-Is har for femte år på rad dykket ned i sitt historiske arkiv, og i år er det Splitt som gjør et comeback.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Møllerens Eltefrie rundstykker på 30 minutter er en brødmiks som setter en ny standard for enkel og rask hjemmebaking.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024
Dette gjelder for lunsj- og middagsmenyene som serveres av forpleiningsselskapet ESS til offshore-arbeidere på alle installasjoner i Aker BP.
Kjøkkenskriveren 29.04.2024

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt