Kjøkkenskriveren
25.02.2020
- Vi har vært langt nede, sier kjøkkensjef Bjørg Helene Thue ved Ullerud sentralkjøkken i Frogn kommune. Derfor var overraskelsen og gleden ekstra stor da det ble kjent at de kom til finalen i Tine-konkurransen Årets Matgledebedrift 2019. Bronseplasseringen har gitt overraskende bieffekter.
plass Årets Matglede 2019» står det på emballasjen på all mat som sendes ut fra sentralkjøkkenet. Tredjeplassen har vært en stor opptur for kjøkkenpersonalet; det har vært markering internt med toppolitikerne i kommunen. To av kokkene vant loddtrekningen om den gjeve premien, og de har vært på matfaglig inspirasjonstur til Britannia Hotel i Trondheim med mesterkokk Christopher W. Davidsen.
«3.
- Det er klart vi må bruke nyheten for alt den er verdt. Positive bieffekter et at vi har fått telefoner fra folk som ønsker å jobbe hos oss. Det har også ført til økt besøk i kafeen vår Huskestua og mer etterspørsel eller matlevering blant hjemmeboende. Jeg tror vi har belegg for å si at prisen kommer brukerne våre til gode gjennom bedre helse. Ikke minst har den gitt oss større aksept hos politikerne, sier kjøkkensjefen.
- Vi flyttet fra en mindre institusjon med fire avdelinger til et stort bygg med 14 avdelinger. Samtidig endret vi på tidspunktet for middagsserveringen, noe som betydde innføring av et ekstra måltid. Alt dette skulle vi få til med samme budsjett. Det kunne ikke gå og det endte da også med en budsjettsprekk på bortimot en million kroner. Da kom politikerne på banen. Vi fikk mye st
Gå til mediet«3.
- Det er klart vi må bruke nyheten for alt den er verdt. Positive bieffekter et at vi har fått telefoner fra folk som ønsker å jobbe hos oss. Det har også ført til økt besøk i kafeen vår Huskestua og mer etterspørsel eller matlevering blant hjemmeboende. Jeg tror vi har belegg for å si at prisen kommer brukerne våre til gode gjennom bedre helse. Ikke minst har den gitt oss større aksept hos politikerne, sier kjøkkensjefen.
- Vi flyttet fra en mindre institusjon med fire avdelinger til et stort bygg med 14 avdelinger. Samtidig endret vi på tidspunktet for middagsserveringen, noe som betydde innføring av et ekstra måltid. Alt dette skulle vi få til med samme budsjett. Det kunne ikke gå og det endte da også med en budsjettsprekk på bortimot en million kroner. Da kom politikerne på banen. Vi fikk mye st