AstmaAllergi
07.10.2022
Mat er viktig når du er på jobb eller skole. Her får du noen gode matpakketips.
Sissel Brustad er NAAFs nye matspaltist. Hun har skrevet seks kokebøker, jobber med ernæring og har matallergi som sitt spesialområde. Hun er gründer av matportalene MinMat.no og AlleTilbords.no.
Omelettmuffins
Fri for melk og naturlig fri for gluten. Enkle og næringsrike små omeletter som stekes i muffinsformer i ovn. Like gode i matpakka som til lun kveldskos.
5 egg 3 ss plantedrikk eller vann %% ts salt %% rød løk 8 cherry tomater 50 gram spinat 2 vårløk
Slik gjør du: 1. Sett stekeovnen på 180 °C. 2. Bruk muffinsformer i papir som du setter i et større brett med muffinsformer (se bildet).
3. Skrell og vask grønnsakene og skjær vårløk og løk i tynne skiver. Del tomatene i to.
4. Kakk eggene på kanten av bollen og visp egg
Gå til medietOmelettmuffins
Fri for melk og naturlig fri for gluten. Enkle og næringsrike små omeletter som stekes i muffinsformer i ovn. Like gode i matpakka som til lun kveldskos.
5 egg 3 ss plantedrikk eller vann %% ts salt %% rød løk 8 cherry tomater 50 gram spinat 2 vårløk
Slik gjør du: 1. Sett stekeovnen på 180 °C. 2. Bruk muffinsformer i papir som du setter i et større brett med muffinsformer (se bildet).
3. Skrell og vask grønnsakene og skjær vårløk og løk i tynne skiver. Del tomatene i to.
4. Kakk eggene på kanten av bollen og visp egg