Kjøkkenskriveren
11.10.2017
Kjøkkensjef Ronald Takke og Glomstua omsorgssenter i Molde kommune tildeles Matomsorgsprisen 2017 for å sette mat og ernæring i eldreomsorgen på dagsordenen, både lokale og nasjonalt.
Dette gjør Takke gjennom å danne nettverk og være brobygger mellom ulike fagmiljøer. For prisvinneren er mat den beste medisin.
Les merElisabeth Strøm Foto: Morten Holt
Matomsorgsprisen ble delt ut for 12. gang i dag. Anledningen var Tines fagseminar i Oslo som samlet nærmere to hundre pleie- og kjøkkenfaglige deltakere.
I statuttene til Matomsorgsprisen heter det at hensikten med prisen er å støtte og motivere fagpersoner som bidrar til nyskapning og kvalitetsheving innen matomsorg. Juryen til Matomsorgsprisen prøver å fange opp aktører, det være seg enkeltpersoner eller en gruppe, som gjør en ekstra innsats for god matomsorg i institusjoner eller kantiner. Juryen jakter med andre ord på fagpersoner som utgjør en forskjell i bransjen.
- Vinneren av Matomsorgsprisen 201