AddToAny

Kontaktmøtet 2020

Velkommen til Voss og det 56. kontaktmøtet for Norsk Biokjemisk Selskap! Organisasjonskomiteen i Bergen er glad for å organisere 2020-møtet i samarbeid med Norsk Forening for Mikrobiologi (NFM). Møtet finner sted den 23-26. januar 2020 på Park Hotel Vossevangen.
For aller første gang vil vi organisere en pre-event for ph.d.-studenter og postdoktorer. Denne arrangeres i samarbeid med den nasjonale forskerskolen i biokatalyse (Biocat), forskerskolen i bioinformatikk og biostatistikk (NORBIS) og forskerskolen til Digitalt Liv. Vi oppfordrer alle studenter og postdoktorer til å melde seg inn i nasjonale forskerskoler og håper gruppeledere og andre gjør det samme!
Kontaktmøtene er velkjent for å fremvise vitenskap av høy kvalitet og faglig bredde innenfor molekylær livsvitenskap. Møtet i 2020 er intet unntak - vi er stolte over å kunne presentere fremragende internasjonale og nasjonale forskere innen celle- og utviklingsbiologi, strukturbiologi, RNA biologi, systembiologi, nevrovitenskap, immunologi og mikrobiell biodiversitet. Det vil holdes åtte plenumsforelesninger av våre eminente inviterte foredragsholdere og hver deltaker vil få muligheten til å presentere sin egen forskning på minisymposier eller postersesjoner. Det vil også være en spesialsesjon om undervisning i biologiske fag.

Kontaktmøtet er en utmerket arena for master- og doktorgradsstudenter til å formidle vitenskapen sin til et bredt nasjonalt og internasjonalt publikum, kanskje for første gang. Møtet er et sted hvor du møter nye samarbeidspartnere, mentorer og venner. Det gir en mulighet til å løfte blikket og lære om pågående life science research - et hyggelig middel mot tunnelsynet vi ofte opplever i vår daglige vitenskapelige virke.
Voss ligger omtrent en time fra Bergen eller mindre enn seks timer fra Oslo med tog. For de som kommer med fly, vil det bli satt opp direkte transport fra Bergen lufthavn. Vi anbefaler likevel de som har anledning å velge det grønne alternativet. Programmet vil starte kl. 14.30 slik at det vil være mulig å ta morgentoget fra Oslo og rekke lunsj før møtet starter.

Området rundt Vossebygden er kanskje mest kjent for å ha fostret mange VM- og OL-medaljer i vinteridrett og for alle sine muligheter for å drive med ekstremsport. Voss er også kjent for sine tradisjoner innen mat og ølbrygging, og er et av de få gjenværende områdene i Norge der g
Gå til mediet

Flere saker fra NBS-nytt

Nr. 4 - 2019
NBS-nytt 25.11.2019
Fra den 4.-6. september hadde jeg gleden av å delta på det 12. symposiet om Acinetobacter i Frankfurt, Tyskland. Konferansens hovedfokus var på bakterien Acinetobacter baumannii, som har blitt et stort problem i dagens helsevesen verden over. På konferansen ble blant annet bakteriens virulens, epidemiologi og resistens diskutert, noe som var meget relevant for meg og min masteroppgave.
NBS-nytt 25.11.2019
NcairBorgSalnuOgesorlogte, HmeeestdsophrFeoaldfreahsgassno-,rseybnmeegpgoFesaihufrrmia SUaoaiOmt-, p(pEråoRtB)el1oin4sdt. aeosrkento. ibCeearn.
NBS-nytt 25.11.2019
Jørgen Wesche, Seksjon for Tumorbiologi, Institutt for Kreftforskning, Radiumhospitalet, Oslo Universitetssykehus.
NBS-nytt 25.11.2019
Verdien av å møtes og snakke med folk er en forutsetning for å skape den beste mulighet for å videreutvikle samarbeid innen vitenskap, for å skrive gode søknader og for å identifisere aktuelle utlysninger.
NBS-nytt 25.11.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt