AddToAny

Kongens fortjenstmedalje til Bjørnar Allgot

Kongens fortjenstmedalje til Bjørnar Allgot
En rørt og overrasket Bjørnar Allgot ble 17. september hedret med Kongens fortjenstmedalje.
I 29 år har han vært generalsekretær i Diabetesforbundet. 17. september ble Bjørnar Allgot hedret med Kongens fortjenstmedalje, overrakt av statsforvalter i Oslo og Viken, Valgerd Svarstad Haugland.
Medaljen ble overrakt på et arrangement på Litteraturhuset i Oslo. er ble det markert at Allgot var gått over i pensjonistenes rekker. Men så ble det altså en ekstra overraskelse under arrangementet. Hovedpersonen selv var helt uvitende om hva som ventet - faktisk ble ikke tildelingen klart før dagen i forveien.

BLE OVERRASKET
- Bjørnar, etter over 29 år som generalsekretær i Diabetesforbundet, har du nå gått av med pensjon. Det har vært kjent i noen uker, men i dag blir du feiret. Og det er i den anledning at Diabetesforbundet inviterer til markering på Litteraturhuset. Vi kunne ikke funnet en bedre ramme og anledning til å dele ut denne store og flotte påskjønnelsen som Kongens fortjenstmedalje er. Jeg synes vi var heldige som kom med nyheten i går, slik at jeg fikk gjort om på mine planer og være med på dette her, sa Svarstad Haugland.
Hun
Gå til mediet

Flere saker fra Diabetes

Blodsukkerapparatet for deg med Type 2 diabetes og for deg som ikke måler deg daglig.
Diabetes 14.12.2021
SPØRSMÅL: Har en svoger på 84 år som har diabetes type 1. Han går på blodfortynnende medisiner. Kan han spise brokkoli, spinat og grønnkål uten at det forstyrrer blodverdiene?
Diabetes 14.12.2021
SVAR: Hei! Først og fremst et godt og viktig spørsmål, det å være åpen om sin diabetes er noe av det viktigste vi kan gjøre. For min del innså jeg ikke viktigheten av dette før i midten av tenårene.
Diabetes 14.12.2021
I 2021 ble Veilederen i gynekologi revidert, men retningslinjene for hormonbehandling av plager knyttet til overgangsalder ble ikke endret.
Diabetes 14.12.2021
Diabetesforbundets nye leder er litt sjenert, men samtidig sterk. Hun har ambisjoner om å være en samlende leder. Og som MODY-mamma til tre i en slekt det er forsket på, er Cecilie Roksvåg ganske så spesiell.
Diabetes 14.12.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt