AddToAny

Kåret til Norges beste frokost for 13. gang

I går ble det klart at frokosten på Scandic Nidelven for 13. gang er kåret til Norges aller beste.
Hotellet gikk til topps foran mer enn 400 hotellfrokoster i den anerkjente kåringen Twinings Best Breakfast, også kjent som det uoffisielle NM i frokost.

- Dette er utrolig stas! At Scandic Nidelven nok en gang troner på toppen i denne konkurransen er ikke annet enn imponerende og velfortjent. I Scandic har vi i mange år hatt et sterkt fokus på å servere gjestene våre den beste frokosten i Norge. At vi i tillegg serverer best frokost flest steder i landet, med hele 10 fylkesvinnere og 5 finalister i årets konkurranse, sier noe om den sterke frokostkulturen vi har i hele Scandic-kjeden, sier Helene Skjenneberg, direktør for mat og drikke i Scandic, i en pressemelding.

Tar frokosten til nye høyder

Mer enn 400 frokoster i hele Norge er vurdert i kåringen av landets aller beste hotellfrokost. Med årets seier har Scandic Nidelven vunnet kåringen hele 13 ganger i løpet av de femten årene konkurransen har eks

Les mer

Flere saker fra Kjøkkenskriveren

Klinisk ernæringsfysiolog Ida Kristiansen ved Stavanger Universitetssjukehus er årets vinner av Matomsorgsprisen 2019. Hun har gjort en stor innsats for å heve den ernæringsmessige kvaliteten på sykehusmaten.
Kjøkkenskriveren 07.11.2019
- Oslo kommune vil kutte i kjøttforbruket, men det viktigste miljøslaget står i havet, sier Tor Rønhovde, administrerende direktør i 4Service.
Kjøkkenskriveren 25.10.2019
Zawai på Briskeby i Oslo er vinner av årets konkurranse, med sin Zawaiian Classic. - Her nærmer vi oss restaurantstandard, sa jurymedlem og kokk Bård Greni.
Kjøkkenskriveren 17.10.2019
Kjersti Berge Evensen har tatt doktorgrad i hvordan helsepersonell og kjøkkenansatte i helseinstitusjoner deler informasjon for å tilpasse seg pasientenes behov og ønsker. Hennes viktigste oppfordring til faggruppene er: Snakk sammen!
Kjøkkenskriveren 17.09.2019
Denne helgen, 6. - 7. september er det duket for Matstreif, Norges største nasjonale matfestival på Rådhusplassen i Oslo. Her samles rundt 170 lokale utstillere fra hele landet for å gi publikum smaken av Norge.
Kjøkkenskriveren 06.09.2019

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt