AddToAny

Jan Frode Rønning blir ny leder i NFFs Region Midt

Vi har snakket med NFFs nyvalgte regionledere. Turen har kommet til det geografiske sentrum av Norge - Region Midt. Møt Jan Frode Rønning!
I NFFs Region Midt har Ann-Elin Myklebust sittet som regionleder i ni år - tre perioder. Myklebust gikk av tidligere i år, og Jan Frode Rønning ble valgt til leder ut året. Da valget startet den 15.september var det tre kandidater til ledervervet. Nevnte Rønning, i tillegg til Espen Ervik og Jan Harry Størksen. Sistnevnte ble innstilt til ledervervet av valgkomiteen. Men det var Rønning som gikk seirende ut av valget. I regionen ble det avgitt 215 stemmer.

Den 1.januar fortsetter han som regionleder. Vi har i denne forbindelse forsøkt å bli litt bedre kjent med regionlederen for fysioterapeutene som holder til midt i Norge.

Først: Hvem er du? Hva er din fysio-bakgrunn frem til nå?

Jeg er gift og far til to små. Utdannet faglærer i kroppsøving og senere fysioterapeut. Har jobbet i Trondheim kommune og med arbeidsrettet rehabilitering ved Betania Malvik.

Hva er det første du som regionleder ønsker å ta tak i når du star

Les mer

Flere saker fra Fysioterapeuten

Nylig kunne Fysioterapeuten fortelle om selvstendig næringsdrivende fysioterapeuter i Sandnes som opplever å jobbe mer enn tilskuddsprosenten fra kommunen tilsier.
Fysioterapeuten 26.11.2022
- Har man levd over evne for lenge? Gapt over for mye? En ting er sikkert: Regnestykket gikk ikke opp, skriver redaktør på lederplass.
Fysioterapeuten 24.11.2022
- Jeg mener det er bedre at vi er til stede og deltar med våre verdier enn å boikotte. Det blir neppe lagt merke til om NFF boikotter Dubai, skriver NFFs forbundsleder.
Fysioterapeuten 23.11.2022
- La det med en gang være sagt: dette er vanskelig!, skriver professor og fysioterapeut Kari Bø.
Fysioterapeuten 23.11.2022
- Jeg vil oppfordre Hovedlandsmøtet til å stemme mot forslaget om boikott, og samtidig fremme en resolusjon som oppfordrer Fondsstyret til å omgjøre vedtaket om å ikke gi reisestipend til Dubai-kongressen, skriver Tobba T. Sudmann.
Fysioterapeuten 23.11.2022

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt