Kjøkkenskriveren
11.12.2018
Skap stemningen med en helstekt kalkun smaksatt med urter, eple og rotgrønnsaker á la Kokkelandslaget Junior. INGREDIENSER: Nøttesmør:
200 g smør 5 hvitløksbåter 2 rosmarinkvaster Skall av 2 sitroner
Kalkun:
1 hel kalkun 1 hel hvitløk 1 håndfull frisk rosmarin 200 g småløk 8 gulrøtter 8 persillerøtter 8 pastinakker 4 epler
FRAMGANGSMÅTE:
Nøttesmør:
1. Ha alle råvarene i en kjele. Varm opp til smøret er nøttebrunt. Pass på så blandingen ikke blir brent. Trekk til side.
lig, med tanke på
Gå til medietKalkun:
1 hel kalkun 1 hel hvitløk 1 håndfull frisk rosmarin 200 g småløk 8 gulrøtter 8 persillerøtter 8 pastinakker 4 epler
FRAMGANGSMÅTE:
Nøttesmør:
1. Ha alle råvarene i en kjele. Varm opp til smøret er nøttebrunt. Pass på så blandingen ikke blir brent. Trekk til side.
lig, med tanke på