AddToAny

Han skal skaffe nye medlemmer

Han skal skaffe nye medlemmer
- Vi er ofte veldig opptatt av å forsikre hus, bil, barn og bikkja. Men mange tenker ikke så mye på hvor viktig tryggheten i arbeidslivet er. Det skal vi gjøre noe med, sier Lars Viljar Kvavik (53), som er HKs representant i LO for alle-prosjektet.
Lars Viljar Kvavik går inn energisk og målbevisst inn i sin nye rolle. Målet han har satt seg i prosjektsekretær-jobben for HK er å rekruttere 2000 nye LO-medlemmer i bank- og forsikringsbransjen i løpet av de neste tre årene. Det er et hårete mål, men Kvavik er optimist.
- Det er i dag et høyt antall ansatte i finansbransjen i Norge og vi har i dag i underkant av 2000 medlemmer. Det er stort potensiale og jeg tror folk ønsker mer trygghet, sier han.
Kvavik understreker at de ønsker å appellere til de som i dag er uorganiserte. Selv har Kvavik lang erfaring både fra jobber i finansmarkedet og Norsk Folkehjelp men også som med forskning i Bergen. Han flyttet tilbake til hovedstaden i 2004 og har også jobbet i skoleverket.

Investering i trygghet
- Med min bakgrunn
Les opprinnelig artikkel

Flere saker fra LO Finans

Storbritannia slipper Huawei til i utbyggingen av sitt 5G-nettverk, til tross for advarsler fra USA. Telegiganten stemples imidlertid som høyrisiko-leverandør.
LO Finans 11.02.2020
På 21 arbeidsdager har en norsk toppleder tjent like mye som en hel årslønn for en vanlig ansatt.
LO Finans 11.02.2020
Tall fra Økokrim viser at det kom rekordmange meldinger om mistenkelige transaksjoner i fjor. Økokrim stoppet likevel kun seks transaksjoner.
LO Finans 11.02.2020
Nå skal Handel og Kontor ta opp kampen med Finansforbundet. Kontingenten for denne gruppa settes kraftig ned.
LO Finans 11.02.2020
Tolvmånedersveksten i publikums innenlandske lånegjeld var 5,1 prosent fram til utgangen av desember, ned fra 5,6 prosent måneden før.
LO Finans 11.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batmagasinet bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalisten juristkontakt khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport Kontekst lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sykepleien synkron tannhelsesekreteren Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt