AddToAny

- Håper på et hjertelig gjensyn

- Håper på et hjertelig gjensyn
Bygg Reis Deg nærmer seg med stormskritt. Hvilke produkter og nyheter har utstillerne med seg i bagasjen denne gang? Og hvilke forventninger har de til å endelig møte bransjen igjen - ansikt til ansikt?
Byggfakta har spurt et tilfeldig utvalg av årets utstillere nettopp disse spørsmålene. Med et «nyåpnet» Norge og en foroverlent byggebransje, sulteforet på nærkontakt med kunder og kollegaer, setter Linn Grønningen ord på hva de fleste utstillere håper på: et hjertelig gjensyn med bransjen på Bygg Reis Deg, den 20.-23. oktober.
Forventningene til årets messe, og hva utstillerne har med i messekofferten, kan du lese litt mer om på de neste sidene.GEBERIT AS
- Det er uvant å skulle delta på messe igjen etter en lang periode hvor vi har vært svært forsiktige med å avtale kundemøter. Det er ingenting som kan måle seg med et personlig møte, selv om digitale møter har vært en god erstatning. Vi vet at mange er nysgjerrige på dusjtoaletter og den beste måten å sette seg inn i hvordan de fungerer og oppleves, er å prøve det ut selv. Det vil vi blant annet tilby under årets Bygg Reis Deg, sier Wenche Sydhagen, markedskoordinator B2B i Geberit AS.
- I år deltar vi med våre to tilhengere med til sammen fire dusjtoaletter. Vi opplever at det er stor interesse for dusjtoaletter og mange vil gjerne bli bedre kjent med hva et dusjtoalett er. På standen vår kan gjestene prøve Geberit AquaClean i fred og ro, sier Sydhagen.

LINN BAD
- Vi håper på et hjertelig gjensyn med eksisterende kunder, andre leverandører og ikke minst nye, potensielle kunder og relasjoner. Det skal virkelig bli godt å prate fag ansikt til ansikt og ikke bare via Teams, sier Linn Grønningen, markedssjef i Linn Bad.
- Linn Bad lanserte vår «Emma» i eik og eik / svart i 2021 (bildet). Eik er et materiale som ikke går ut på dato, og i tråd med den økende etterspørselen etter naturmateriale og svart matt, tok Linn Bad det beste fra to verdener og designet «Emma» i svart matt med innslag av eik. Det har vært en stor suksess, og vi gleder oss veldig til å vise den fram på messa. Ikke minst vårt øvrige sortiment i eik og vår helt nye Corian-produksjon. Linn Bad har gått i samarbeid med en lokal bedrift som tilrettelegger for arbeidslivet, og de tilvirker Corian for oss. Dette gir nye arbeidsplasser, og en mer bærekraftig produksjon, sier Grønningen avslutningsvis.SPILKA AS
- Med Bygg Reis Deg når vi ut til langt flere potensielle kunder enn noe annet markedstiltak. I tillegg er messedeltakelse her svært viktig for oss. Ingen digital løsning kan konkurrere med fysiske møter face-to-face, i arbeidet med nettverk- og relasjonsbygging, sier Laila Gjerdsbakk, markeds- og kommunikasjonsrådgiver i Spilka AS.

HEPRO AS
- Vi ser virkelig frem til å møte bransjen, på en trygg og covid-vennlig måte og gi besøkende muligheten til å bli bedre kjent med hva Hepro kan tilby. Hepro leverer et helhetlig produktsortiment for mennesker i alle livets faser - ung, voksne og eldre. En arena som Bygg Reis Deg, hvor vi får møte både fagfolk og privatpersoner, er et perfekt sted for oss å være, sier Alexandra Parti, markedskonsulent i Hepro.
- På Bygg Reis Deg skal Hepro ha fokus på baderomskonseptet - en komplett løsning for sykehus, sykehjem og omsorgsboliger, utformet med tanke på personer med funksjonsnedsettelse og andre behov for tilretteleggelse på bad. I tillegg skal vi vise frem innovative velferdsteknologiløsninger til helsebygg, som blant annet smartgulv. Dette inkluderer også tekniske hjelpemidler som egner seg spesielt til bruk og installasjon i sykehjem og omsorgsboliger, som f.eks. forflytningshjelpemidler i trapp, sier Parti avslutningsvis.
- Vår stand er delt i to, en del for AS Spilka Industri og en del for Spilka Building Solutions AS. For Spilka Industri sin del, er fokuset rettet mot godt kjente løsninger på beslag til utadslående vinduer, Spilka Classic, Spilka Opus og Spilka Swing. Vi lanserer også en ny løsning for Tango skyvedør. En annen nyhet er at Spilka Classic-beslaget nå kommer i en større utgave. Spilka Building Solutions.
Er et nyetablert datterselskap som har utviklet fremtidens fasadeløsning. Her er fokuset
Gå til mediet

Flere saker fra Byggfakta

Byggfakta 12.10.2021
I fremtiden bør lekkasjesikring bli like vanlig som jordfeilbrytere i norske hjem. Vannskader koster store summer helt unødvendig - LEKKER MEST VASK-statistikken viser at skadene utgjør nærmere 5 milliarder kroner årlig
Byggfakta 12.10.2021
Lagerautomasjon og robotteknologi har vært forbeholdt større selskaper, men dette er i rask endring med nykommere som vestfoldbedriften Blue Robot AS, som nå lanserer sin nye og effektive lagerrobot.
Byggfakta 12.10.2021
NASJONALT FUKTSKADESEMINAR 2021: Byggskadeomfanget i Norge, hvor stort er det egentlig, og hva er definisjonen på en skade? Svaret vil komme rett over nyttår etter at Menon Economics, Multiconsult og Mycoteam har fullført oppdraget de har fått fra Direktoratet for Byggkvalitet.
Byggfakta 12.10.2021
Sammen vil Rehub og Resirqel sørge for å øke andelen av ombruk i byggebransjen. Aktørene har nå inngått en avtale hvor Resirqel gjør materialer tilgjengelig i den digitale løsningen Rehub.
Byggfakta 12.10.2021

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

magazines-image

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt