Kjøkkenskriveren
12.12.2017
Ådne Espeland AS, selskapet bak matmerket Jæder, har gjennom et treårig innovasjonsprosjekt utviklet sunne og bærekraftige kjøttprodukter med et høyt innhold av grønnsaker. Produktserien heter +Grønt.
+Grønt består foreløpig av tre hverdagsprodukter som er tilgjengelig for storhusholdning: kjøttboller og kyllingboller, begge med 33 prosent grønnsaker, og pølser med 37 prosent grønnsaker.
- Dette er vårt svar på en trend i tiden, sier markedskoordinator Gry Surdal Espeland i Jæder Ådne Espeland AS. Hun mener produktene bør være godt egnet for ulike institusjonskjøkken. - Produktene er fri for allergener, saftige og godt krydret. De er ferdig varmebehandlet og trenger bare oppvarming fra fryst tilstand. Raskt, bærekraftig og sunt, sier markedskoordinatoren.
UKURANTE GRØNNSAKER
Målet med prosjektet, som har navnet «GRØNTi
Gå til mediet- Dette er vårt svar på en trend i tiden, sier markedskoordinator Gry Surdal Espeland i Jæder Ådne Espeland AS. Hun mener produktene bør være godt egnet for ulike institusjonskjøkken. - Produktene er fri for allergener, saftige og godt krydret. De er ferdig varmebehandlet og trenger bare oppvarming fra fryst tilstand. Raskt, bærekraftig og sunt, sier markedskoordinatoren.
UKURANTE GRØNNSAKER
Målet med prosjektet, som har navnet «GRØNTi