Dagligvarehandelen
09.10.2018
Ragnhild Eggen Viken i Viken Østre Gartneri likte ikke å se lass på lass med grønnsaker bli kjørt til dynga. Det gav støtet til de vegetariske ferdigrettene under merket Grønne Folk.
- Vi så lass på lass med gulrøtter, poteter og kål bli kjørt bort for å bli kastet på grunn av ukurant utseende og størrelse. 30-40 prosent ble sortert ut, sier gründer og daglig leder Ragnhild Eggen Viken.
Det burde ikke være nødvendig når man holder til midt i Norges største «grønnsakshave». Det burde være mulig å få til produksjon også i Trøndelag, tenkte gründeren i 2015.
- Folk ønsker mat som er enkel å tilberede. I Norge fantes det likevel ikke ferdigmat av grønnsaker, fremholder hun.
Stor vekst i Trøndelag
Ragnhild Eggen Viken og mannen hennes driver Viken Østre Gartneri på gården med samme navn. Siden starten i 1998 har bedriften forsynt Rema og Norgesgruppens butikker i Trøndela
Gå til medietDet burde ikke være nødvendig når man holder til midt i Norges største «grønnsakshave». Det burde være mulig å få til produksjon også i Trøndelag, tenkte gründeren i 2015.
- Folk ønsker mat som er enkel å tilberede. I Norge fantes det likevel ikke ferdigmat av grønnsaker, fremholder hun.
Stor vekst i Trøndelag
Ragnhild Eggen Viken og mannen hennes driver Viken Østre Gartneri på gården med samme navn. Siden starten i 1998 har bedriften forsynt Rema og Norgesgruppens butikker i Trøndela