SKOG
18.05.2020
Forbered grillsesongen med hjemmelagde pølser! Det er kjempegodt og dessuten er det en fin måte å få brukt opp litt av viltkjøttet, som har en tendens til å hope seg litt opp i fryseren. Det er både hyggelig og smart å være to stykker når man skal lage pølser, da er jobben gjort i en fei. Variasjonsmulighetene er mange, både på råvarebruk og kryddertilsetninger.
... Her gir jeg deg to varianter du kan prøve, men det gjelder å bare å leke seg litt og finne de variantene du synes fungerer best for deg! Ta det viltet du har, jeg har brukt elg her, kun fordi det var det som lå i min fryser! DETTE TRENGER DU:
Pølser:
Variant 1:
50% viltkjøtt + 50% kvernet svineribbe
Variant 2:
Viltkjøtt + medister (30% av total kjøttmengde bør være medister) Svinetarmer 1 dl væske per kg kjøtt (vann, melk eller kraft) og 15
Gå til medietPølser:
Variant 1:
50% viltkjøtt + 50% kvernet svineribbe
Variant 2:
Viltkjøtt + medister (30% av total kjøttmengde bør være medister) Svinetarmer 1 dl væske per kg kjøtt (vann, melk eller kraft) og 15