Kjøkkenskriveren
23.02.2021
For første gang ble finalen i Det norske måltid arrangert digitalt. Det var rekordoppslutning rundt konkurransen med nær 300 påmeldte produkter i 13 kategorier. Bent Stiansen mottok Det norske måltids hederspris.
- Jeg er svært glad for at Det norske måltid samler store og små produsenter fra hele landet på lik linje til skarp konkurranse for å vise det ypperste fra Matnasjonen Norge. Det har ikke minst vært viktig i 2020, hvor matog måltidsbransjen har vært sterkt berørt av den krevende situasjonen vi befinner oss i, sa landbruks- og matminister Olaug Bollestad.
DELER RAUST FAGKUNNSKAP
Statsråd Bollestad delte ut Det norske måltids hederspris til Bent Stiansen. I begrunnelsen ble det lagt vekt på hvordan Stiansen raust deler av sin fagkunnskap på en inspirerende og folkelig måte. Hedersprisvinneren setter sin ære i å bruke de norske råvarene når de er på sitt beste. I 27 år har han drevet en av Norges beste restauranter, og kan vise til en Michelin-stjerne i imponerende 23 år på rad. Sti
Gå til medietDELER RAUST FAGKUNNSKAP
Statsråd Bollestad delte ut Det norske måltids hederspris til Bent Stiansen. I begrunnelsen ble det lagt vekt på hvordan Stiansen raust deler av sin fagkunnskap på en inspirerende og folkelig måte. Hedersprisvinneren setter sin ære i å bruke de norske råvarene når de er på sitt beste. I 27 år har han drevet en av Norges beste restauranter, og kan vise til en Michelin-stjerne i imponerende 23 år på rad. Sti