Kjøkkenskriveren
15.12.2020
Beitostølen Helsesportsenter gikk til topps i den tradisjonsrike konkurransen Årets Matgledebedrift 2020. Andreplassen gikk til Skaslien Gjestgiveri, mens Britannia Hotel i Trondheim fikk bronseplassering.
- Juryen har i år hatt et ekstremt vanskelig valg da det har vært tidenes jevneste konkurranse, sa Pål Jetmundsen, jurymedlem og matfaglig ansvarlig i TINE Partner i forbindelse med prisutdelingen.
For de kjøkkenansatte ved Beitostølen Helsesportsenter sto jubelen i taket. Ikke nok med heder og ære, de får også en matfaglig tur til konkurransen Bocuse d'Or Lyon i juni neste år.
- Seieren for vårt team betyr først og fremst en anerkjennelse for jobben vår, sa en lykkelig kjøkkensjef ved Beitostølen Helsesportsenter, Line Onstad, som følte det var en seier bare å komme til semifinalen.
- Vi jobber f
Gå til medietFor de kjøkkenansatte ved Beitostølen Helsesportsenter sto jubelen i taket. Ikke nok med heder og ære, de får også en matfaglig tur til konkurransen Bocuse d'Or Lyon i juni neste år.
- Seieren for vårt team betyr først og fremst en anerkjennelse for jobben vår, sa en lykkelig kjøkkensjef ved Beitostølen Helsesportsenter, Line Onstad, som følte det var en seier bare å komme til semifinalen.
- Vi jobber f