AddToAny

- Bra for Moelven - og for skogeierne

- Vi har vært opptatt av å finne en løsning som både er til Moelvens og til skogeiernes beste og det var viktig å få i gang en prosess rundt eierskapet. Og jeg må be om respekt for at noen av oss har litt ulike roller.
Også de andre styremedlemmene i Skogeierforbundet skal ivareta interessene til sitt eget andelslag, sier Olav Veum.

Veum er som kjent styreleder både i AT Skog og Skogeierforbundet. Han forstår at enkelte har vært forundret over at AT Skog gikk sammen med Viken Skog i selskapet Skog Hold Co for å kjøpe Eidsivas aksjer i Moelven, og dermed sørge for at dette selskapet sammen med Viken Skog og AT Skog fikk aksjema

Les mer

Flere saker fra Norsk Skogbruk

Det står mer enn en milliard m3 gran i Sentral-Europa, en betydelig andel er plantet utenfor treslagets naturlige utbredelsesområde. Forskere mener at klimaendringene gjør at denne grana er mer utsatt enn før og spår store skogskader framover.
Norsk Skogbruk 25.02.2020
Den milde og våte vinteren i Sør-Norge skaper problemer for innkjøringen av tømmer. Men det er ingen krise. - Vi må ligge tett på og være fleksible.
Norsk Skogbruk 24.02.2020
Fra å være en del av en 60 prosents eierblokk i Moelven, bestående av tre skogeierandelslag, via en kort fase med en mindretalls aksjepost på 41 prosent, har nå Glommen Mjøsen 71 prosent av aksjene i Moelven.
Norsk Skogbruk 23.02.2020
Nylig holdt gjødselprodusenten Yara kurs for ansatte i skogeierandelslagene som jobber med skogkultur og gjødsling.
Norsk Skogbruk 21.02.2020
Vi har nylig fått presentert den svære rapporten Klimakur 2030, som forteller oss hva som skal til for å kutte utslippene i såkalt ikke kvotepliktig sektor.
Norsk Skogbruk 20.02.2020

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis appell arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fotterapeuten fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gravplassen gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten HRRnett hus-bolig i-skolen jakt-fiske journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno religionerno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog skolelederen sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transit-magasin transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt