Dagligvarehandelen
26.04.2016
Timothy Walton og Qaisar Masood skal drive de nye Northland-restaurantene til Reitan Convenience på hovedflyplassen. Over ti år i 7-Eleven har gitt erfaring som blir nyttig i restaurantdriften.
- Erfaringen med fersksmurte bagetter blir fin å ha, sier Timothy Walton.
Bagettene blir bærebjelken i restaurantmenyen. Flypassasjerene skal også kunne stille sulten med boller, italiensk focacciabrød og andre bakervarer.
- God service og produktkvalitet betyr mye i 7-Eleven og vil gjøre det også i restaurantene, sier Qaisar Masood.
De er begge vant til rask ekspedering, noe kundene på flyplassen sikkert vil vite å verdsette.
Fristet av økt omsetning Walton og Masood har drevet 7-Eleven-butikker siden 2005. For tiden driver de to butikker i Oslo samt butikken i ankomsthallen ved Oslo lufthavn.
Går det etter planen, vil hver
Gå til medietBagettene blir bærebjelken i restaurantmenyen. Flypassasjerene skal også kunne stille sulten med boller, italiensk focacciabrød og andre bakervarer.
- God service og produktkvalitet betyr mye i 7-Eleven og vil gjøre det også i restaurantene, sier Qaisar Masood.
De er begge vant til rask ekspedering, noe kundene på flyplassen sikkert vil vite å verdsette.
Fristet av økt omsetning Walton og Masood har drevet 7-Eleven-butikker siden 2005. For tiden driver de to butikker i Oslo samt butikken i ankomsthallen ved Oslo lufthavn.
Går det etter planen, vil hver