Kjøttbransjen
09.12.2021
Det startet med stempelproduksjon for snart 50 år siden. For ti år siden ble kursen radikalt endret og nå er Norstamp etikett & emballasje blitt en betydelig støttespiller til bedriftene i kjøttbransjen når det gjelder utvikling og produksjon av nettopp etiketter og emballasje.
Tett innpå 70 prosent av selskapets omsetning kommer via tett samarbeid med norske kjøttbedrifter fra sør til nord i Norge. Noen av disse bedriftene har Norstamp et ekstra tett samarbeid med. Ja, Stokke-selskapet fungerer nærmest som et «lager» for disse ved at selskapet tar kontroll over vareflyten til kunden når det gjelder emballasje og etiketter.
- Dermed avlastes kjøttbedriften og kan konsentrere seg om det som bedriften er aller best på - produksjon av kjøttvarer. Vi kan på den måten også tilby et større utvalg av emballasjeprodukter, forteller daglig leder Bjørn Moi.
Fornuftig veivalg
Han kom inn i bedriften i 2011 med et klart mandat om å velge ny kurs. Stempelproduksjo
Gå til mediet- Dermed avlastes kjøttbedriften og kan konsentrere seg om det som bedriften er aller best på - produksjon av kjøttvarer. Vi kan på den måten også tilby et større utvalg av emballasjeprodukter, forteller daglig leder Bjørn Moi.
Fornuftig veivalg
Han kom inn i bedriften i 2011 med et klart mandat om å velge ny kurs. Stempelproduksjo