Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Ga råd til matministeren
Landbruks- og matminister Jon Georg Dale (Frp) og direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet sparket nylig i gang tredje runde med konkurransen Gylne Måltidsøyeblikk.
article_web Kjøkkenskriveren 08.05.2017
Mye honning er feilmerket
En av fire honninger undersøkt av Mattilsynet var feilmerket. Det viser resultatene fra en tilsynskampanje hvor 63 typer honning ble testet. Kartleggingen av honning på det norske markedet er en del av et EU-program om matsvindel.
article_web Kjøkkenskriveren 08.05.2017
KOSTHOLDSRÅD OG UNGDOMMERS VERDIER
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
Rensligere servering
På Smak dukket kjøkkensjef Brynjar Johansen på Sørlandet Sykehus opp med egen stand. Der presenterte han en verdensnyhet: mansjetter til bestikk. Vi tar ikke for hardt i når vi kaller Johansen forbundets Petter Smart.
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
Påske = egg
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
Vil følge opp regjeringens anbefalinger
Bernt Bucher Johannessen er lokalpolitiker for Venstre i Asker kommune. Han er også pårørende til pasienter som bor på Bråset bo- og omsorgssenter.
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
LEVE HELE LIVET - NY ELDREREFORM
I den nye handlingsplanen for bedre kosthold er det de yngste og eldste i befolkningen som får mest oppmerksomhet. Tiltakene mot eldre samles i en ny reform som har som mål at alle eldre skal få bedre tjenester og bedre hjelp til å mestre livet.
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
SPENNENDE NYHETER I BOKS
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
Frankrike forbyr gratis påfyll av brus
I kampen mot overvekt forbyr myndighetene nå franske serveringssteder å la kundene drikke ubegrenset med sukkerholdige drikker.
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017
Det er genetisk bestemt om du liker koriander
Den grønne urten koriander har virkelig inntatt det norske kjøkken. Både på thaimat, meksikansk, mat fra Midtøsten og India. Men har du lagt merke til at folk sjelden stiller seg likegyldig til hvordan koriander smaker?
article_print Kjøkkenskriveren 10.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt