Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Det Norske Måltids hederspris til Wenche Andersen
Wenche Andersen er en av landets største matprofiler, gjennom daglig formidling på kjøkkenet i TV2s God Morgen Norge.
article_web Kjøkkenskriveren 09.01.2017
Skal lære europeere kjøkkenhygiene
Har du tenkt på risikoen ved å la kjøttpålegget stå lenge fremme på koldtbordet i jula? 60000 europeere vil bli syke på julaften på grunn av dårlig kjøkkenhygiene, viser statistikk.
article_web Kjøkkenskriveren 21.12.2016
1 av 10 foretrekker spiselige julegaver
Nordmenn ønsker seg opplevelser og hjemmelagde gaver til jul, fremfor tradisjonelle materielle gaver. Dette viser tall fra Norsk Juleindeks fra MatPrat.
article_web Kjøkkenskriveren 20.12.2016
ØKT STATUS SERVERES IKKE PÅ FAT
Min gamle far ble vantro i blikket da jeg sa jeg skulle bli kokk. Han var nok mest overrasket, men det var helt åpenbart at kokkeyrket i hans øyne var et godt stykke ned på den sosiale rangstigen.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016
Myndighetene må overbevise
flere om at kostrådene er relevante for dem. De kunne kanskje også vært flinkere til å få frem de positive konsekvensene av å følge rådene. Men de må jo som alle andre kjempe om oppmerksomheten.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016
Foreslår bærekraftig brøddøgn
Vanskelig å gjennomføre kjøttfri mandag? Ta utfordringen fra Opplysningskontoret for brød og korn, da vel. Den går ut på å gjøre minst én dag i uken til et «brøddøgn» ved å samle opp brødrester og lage alle måltider med brød og/eller korn som hovedingrediens.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016
NM ER AVLYST
Kokker viser lite interesse for lagkonkurransen NM i institusjonskokkfaget. Innen fristen var det bare fire lag som hadde sendt inn menyforslag. - Det er uheldig for konkurransens del, men ikke kritisk for Kost- og ernæringsforbundet, sier leder Arnt Steffensen.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016
NORGES BESTE OSTER FORTJENER NORGES BESTE KOKKER
Kulinarisk Akademi har fått Oslos første Ostebank. - Osteproduksjon er minst like komplisert som å lage vin og faget fortjener samme status, mener en av Norges fremste osteeksperter, Rolf Heskestad i Tine.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016
VINSTRA HAR DEN BESTE SYKEHJEMSMATEN
Sundheim bo- og treningssenter på Vinstra i Gudbrandsdalen er kåret til vinner av Gylne Måltidsøyeblikk 2016. Rundt 200 institusjoner deltok i den nasjonale konkurransen i år, og fem finalister kjempet om førstepremien på 30 000 kroner.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016
Rørosinger vant Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2016
Matentusiastene Ingulf Galåen og Mikael Forselius fra Røros er årets vinnere av Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris og får tittelen årets lokalmatfyrtårn. - Disse to er virkelig blant de vi trygt kan si har vært fødselshjelpere og ildsjeler bak den eventyrlige økingen i salget av lokal mat og drikke som vi nå ser i Norge.
article_print Kjøkkenskriveren 12.12.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt