Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

- Det er i kommunene forskjellene oppstår
Det er for store forskjeller i kvaliteten på tjenestene til eldre. Regjeringen starter derfor arbeidet med en ny reform. Denne skal sikre at alle eldre skal få bedre hjelp og støtte til å mestre livet.
article_web Kjøkkenskriveren 09.03.2017
Statholdergaarden har landets beste lærlinger
Kokkelærlingene Runa Kvendseth og Tord Johnseter og servitørlærlinger Maria Suarez og Andreas Gøbel fra Statholdergaarden vant Norgescup for kokk- og servitørlærlinger 2017. Hoveddommer Renee Fagerhøi var imponert over prestasjonen.
article_web Kjøkkenskriveren 27.02.2017
Kjetil André Andreassen best på maskinoppvask
Medlemmer i Kost- og ernæringsforbundet kan ikke bare lage mat. De kan også maskinoppvask. Både Ketil André Andreassen (midten) og Astrid Rønningen havnet på pallen som gull- og bronsevinner under NM i maskinoppvask på Smak-messen.
article_web Kjøkkenskriveren 14.02.2017
Når innkjøpsavtaler bestemmer menyen
Nordmenn handler lokalmat som aldri før. Beboere på sykehjem er derimot avskåret for dette mangfoldet på grunn av rigide innkjøpsavtaler.
article_web Kjøkkenskriveren 14.02.2017
Næringsrik ferdigmat - hjemmelagd og industriprodusert
Flere typer ferdigmat produseres i dag med teknologier som er skånsomme med enkeltkomponentene i produktene. Bearbeidelsen kan sammenliknes med hjemmelaget mat.
article_web Kjøkkenskriveren 06.02.2017
Atpro200 trekkes fra markedet
To klinisk ernæringsfysiologer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus undersøkte det medisinske næringsmiddelet Atpro200 etter forespørsel fra kjøkkenet, som hadde mottatt reklame for produktet.
article_web Kjøkkenskriveren 06.02.2017
VERNEVERDIG TRADISJON?
I seksti år har svenske skolebarn spist sitt varme lunsjmåltid rundt bordet i matsalen. Vi på vår side av Kjølen har hentet fram matpakken og fortært den raskest mulig ved pulten.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
13 VINNERE I DET NORSKE MÅLTID 2016
12 finalister gikk helt topps, og det er Sør-Trøndelag og Rogaland som toppet pallen med tre priser hver. Oslo er på en god tredjeplass i landets viktigste kåring av kvalitetsprodukter. Og så kom det en overraskende ekstrapris.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
DET GÅR EN BØLGE OVER LANDET
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
Bare Bra Mat er Orkla Foods
Norge sitt nye måltidskonsept som skal gi råd og inspirasjon til bedre ernæring i ulike sektorer. Først ut er sykehus og sykehjem. Marit S. Marvik gir leserne en smakebit på Bare Bra Mat-oppskrifter.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt