Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Bli ny dag for støpejern
Selv om støpejern ikke holder bedre på varmen enn en rustfri stålkjele (se nr. 3, 2009) er det likevel et populært materiale for stekepanner og gryter.
article_web Kjøkkenskriveren 04.07.2017
Rødkålens hemmelige farger
Vi har vel alle en fascinasjon for farger, og det er lett å la seg trollbinde av kjemiske reaksjoner som får løsninger til å skifte farge.
article_web Kjøkkenskriveren 04.07.2017
Risgrøtens hemmelighet
Denne julen fikk jeg meg en liten overraskelse på kjøkkenet. Ved litt ettertanke kom jeg fram til at det hadde med kjemi å gjøre og at det ville passe godt til denne spalten i Kjøkkenskriveren.
article_web Kjøkkenskriveren 04.07.2017
Ulv i fåreklær
Hel pepperrot gjør ikke så mye av seg, men om den blir hakket eller raspet så viser den sitt sanne jeg. Den slår tilbake med en slik styrke at man kan bli helt satt ut.
article_web Kjøkkenskriveren 04.07.2017
Japansk iskaffe
Iskaffe kan være så mangt. Gårsdagens kafferester satt i kjøleskapet natten over og servert med melk og sukker for å døyve bitterheten kan til nød fungere på en varm sommerdag.
article_web Kjøkkenskriveren 04.07.2017
Ja, vi elsker norske jordbær
Det er en merkedag når de norske jordbærene kommer - da er det sommer. Klimaet i Norge gjør at jordbærene blir spesielt søte og smakfulle.
article_web Kjøkkenskriveren 04.07.2017
Første iskrem med aktive bakterier
Den melkefrie og veganske isen Vegan Ice Dream er tilsatt probiotiske bakterier, og er derfor et godt valg for fordøyelsen, også for de som vanligvis velger meieriprodukter.
article_print Kjøkkenskriveren 27.06.2017
Maggi Fond Cups:
ENDA BEDRE SMAK - OG ENKLERE Å BRUKE
article_print Kjøkkenskriveren 27.06.2017
Nestlé L'Atelier med nøtter og bær
Nestlé lanserer den nye L'Atelier - en eksklusiv sjokolade-serie i autentisk, håndlaget stil.
article_print Kjøkkenskriveren 27.06.2017
Nyheter fra Marexim
SPELTKAKE KORN/EPLE Speltkake fullkorn med eple, blåbær og mandler. Et helt nytt produkt med tanke på helse. BROWNIE BRINGEBÆR GLUTENFRI
article_print Kjøkkenskriveren 27.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt