Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kjøkkenskriveren

kjokkenskriveren
Kjøkkenskriveren, tidsskrift for matomsorg, er et fagtidsskrift for ledere og ansatte i storkjøkken og kantiner. Bladet utgis av Kost- og ernæringsforbundet (tidligere NFED). Målsettingen for Kjøkkenskriveren er til enhver tid å være det beste fagbladet for alle som jobber med matomsorg og produksjon av måltider i kantiner og institusjoner.

Temaene favner fra ledelse, drift og teknologi til oppskrifter og spesialkost. Fagartiklene i Kjøkkenskriveren er grundige, informative og faglig relevante både i storkjøkken, undervisning og matindustri. Bladet dekker også messer, fagkonferanser og konkurranser. Kjøkkenskriveren er uunnværlig for den som vil holde seg orientert om hva som skjer innen offentlig matomsorg.
Opplag: 2 606
Frekvens: 6 utgaver pr år
Kjøkkenskriveren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 911 55 994
Faks
Redaktør
Elisabeth Strøm
911 55 994
elisabeth@matomsorg.no
Annonseansvarlig
Rolf Lundberg
40 40 85 48
rolf@ifi.no

Utgiver:

Kost- og ernæringsforbundet


Trykkeri:

HBO - Haugesund Bok & Offset AS

Artikler fra mediet

Kjetil André Andreassen best på maskinoppvask
Medlemmer i Kost- og ernæringsforbundet kan ikke bare lage mat. De kan også maskinoppvask. Både Ketil André Andreassen (midten) og Astrid Rønningen havnet på pallen som gull- og bronsevinner under NM i maskinoppvask på Smak-messen.
article_web Kjøkkenskriveren 14.02.2017
Når innkjøpsavtaler bestemmer menyen
Nordmenn handler lokalmat som aldri før. Beboere på sykehjem er derimot avskåret for dette mangfoldet på grunn av rigide innkjøpsavtaler.
article_web Kjøkkenskriveren 14.02.2017
Næringsrik ferdigmat - hjemmelagd og industriprodusert
Flere typer ferdigmat produseres i dag med teknologier som er skånsomme med enkeltkomponentene i produktene. Bearbeidelsen kan sammenliknes med hjemmelaget mat.
article_web Kjøkkenskriveren 06.02.2017
Atpro200 trekkes fra markedet
To klinisk ernæringsfysiologer ved Lovisenberg Diakonale Sykehus undersøkte det medisinske næringsmiddelet Atpro200 etter forespørsel fra kjøkkenet, som hadde mottatt reklame for produktet.
article_web Kjøkkenskriveren 06.02.2017
VERNEVERDIG TRADISJON?
I seksti år har svenske skolebarn spist sitt varme lunsjmåltid rundt bordet i matsalen. Vi på vår side av Kjølen har hentet fram matpakken og fortært den raskest mulig ved pulten.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
13 VINNERE I DET NORSKE MÅLTID 2016
12 finalister gikk helt topps, og det er Sør-Trøndelag og Rogaland som toppet pallen med tre priser hver. Oslo er på en god tredjeplass i landets viktigste kåring av kvalitetsprodukter. Og så kom det en overraskende ekstrapris.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
DET GÅR EN BØLGE OVER LANDET
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
Bare Bra Mat er Orkla Foods
Norge sitt nye måltidskonsept som skal gi råd og inspirasjon til bedre ernæring i ulike sektorer. Først ut er sykehus og sykehjem. Marit S. Marvik gir leserne en smakebit på Bare Bra Mat-oppskrifter.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
Det er strenge krav. Alle skal
kunne spise maten, og den skal ha riktig næringsinnhold. Marginale budsjetter gjør at det lages gull av gråstein. Kjøkkenet får ofte skylden når maten ikke er bra nok. Men det er mange ledd i denne kjeden.
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017
Stor avtale for Foynland Storkjøkken AS
Foynland Storkjøkken AS har signert en 4 års rammeavtale med Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) om levering av storkjøkkeninnredning og beredskapsutstyr for Norwegian Support Team (NST).
article_print Kjøkkenskriveren 31.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt