Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Helsefagarbeideren

helsefagarbeideren
Tidsskrift for yrkesorganisasjonen Helsefagarbeidere i Delta.
I tillegg til fire utgaver pr år, kvartalvis, gir vi ut to temahefter, vår og høst. Hele bladet trykkes i fire farger.
Frekvens: 4 utgaver pr år
Helsefagarbeideren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 90 89 31 66
Faks
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate.grasdalen@helsefagarbeidere.no
Annonseansvarlig
Astri Kyrkjeeide
482 28 987
astri.kyrkjeeide@helsefagarbeidere.no

Utgiver:

Helsefagarbeidere i Delta


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

VIKTIG MED EGEN YRKESIDENTITET
Helsearbeiderfaget oppfattes av mange elever som en begrenset utgave av sykepleieryrket. Det kan bidra til å forklare at yrket velges bort.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Ikke erstatt «de gamle hjelpepleierne» med sykepleiere
Det ser ut som trenden med å boikotte helsefagarbeiderlærlinger er i ferd med å snu. Men om vi skal klare å vise at helsefagarbeideren er en naturlig del av sykehuset, må det være veiledere klare til å ta dem i mot. Vi ser fortsatt at de «gamle hjelpepleierne» blir erstattet med sykepleiere.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
MINIFAGPRØVEN GJØR ELEVENE TRYGGERE
I Stryn får alle helsefagelever trene sammen med Astri Kyrkjeeide før den store, avgjørende avgangseksamen
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Hele styret engasjert
Delta og Fagforbundet arrangerer konkurranser over hele landet for å utpeke de beste kandidatene til NM. Det ligger mye ildsjel-arbeid og en stor porsjon organisering bak et NM i helsefag.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
- Vi bruker ikke hele kompetansen
- Jeg bekymrer meg over at så mange unge helsefagarbeidere går videre for å bli sykepleiere og vernepleiere. Samfunnet trenger helsefagarbeidere framover, sier leder Jette Dyrnes.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Vi kjemper for å få lærerjobbene
Jenny Ellingsen er hjelpepleier og har studert i tre år for å bli yrkesfaglærer. Hun har fått en spennende jobb med å undervise fremtidige helsefagarbeidere landet rundt, men flere av hennes medstudenter sliter med å få innpass på skolene.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Snakk om vold
For pasienter som opplever vold i nære relasjoner kan det å snakke om det være et viktig første skritt for å få hjelp, sier avdelingsdirektør Anette
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Fikk ny sjanse i arbeidslivet med fagskoleutdanning
- Det er viktig å bidra med det man kan og gripe de sjansene man får, sier Sølvi Knutsen fra Våler. Hun utdannet seg til hjelpepleier i voksen alder og tok like godt fagskolen noen år etterpå. Nå jobber hun som merkantil konsulent på NAV i Moss og stortrives.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Hvem er best egnet til å undervise helsefagarbeidere?
En sykepleier med ett år lærerutdanning, eller en helsefagarbeider med tre år lærerutdanning?
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Sykepleierkonkurransen ER ET PROBLEM
Det normale er at yrkesfagelever undervises av lærere med fagarbeiderbakgrunn, bare ikke på helsefagarbeiderlinjen. Konkurransen med sykepleierne om stillingene er et utbredt problem.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt