Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Helsefagarbeideren

helsefagarbeideren
Tidsskrift for yrkesorganisasjonen Helsefagarbeidere i Delta.
I tillegg til fire utgaver pr år, kvartalvis, gir vi ut to temahefter, vår og høst. Hele bladet trykkes i fire farger.
Frekvens: 4 utgaver pr år
Helsefagarbeideren
Boks 9202 Grønland
0134 OSLO
Tlf 90 89 31 66
Faks
Redaktør
Ann Beate Grasdalen
99 45 00 90
ann.beate.grasdalen@helsefagarbeidere.no
Annonseansvarlig
Astri Kyrkjeeide
482 28 987
astri.kyrkjeeide@helsefagarbeidere.no

Utgiver:

Helsefagarbeidere i Delta


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

VIKTIG MED EGEN YRKESIDENTITET
Helsearbeiderfaget oppfattes av mange elever som en begrenset utgave av sykepleieryrket. Det kan bidra til å forklare at yrket velges bort.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Ikke erstatt «de gamle hjelpepleierne» med sykepleiere
Det ser ut som trenden med å boikotte helsefagarbeiderlærlinger er i ferd med å snu. Men om vi skal klare å vise at helsefagarbeideren er en naturlig del av sykehuset, må det være veiledere klare til å ta dem i mot. Vi ser fortsatt at de «gamle hjelpepleierne» blir erstattet med sykepleiere.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
MINIFAGPRØVEN GJØR ELEVENE TRYGGERE
I Stryn får alle helsefagelever trene sammen med Astri Kyrkjeeide før den store, avgjørende avgangseksamen
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Hele styret engasjert
Delta og Fagforbundet arrangerer konkurranser over hele landet for å utpeke de beste kandidatene til NM. Det ligger mye ildsjel-arbeid og en stor porsjon organisering bak et NM i helsefag.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
- Vi bruker ikke hele kompetansen
- Jeg bekymrer meg over at så mange unge helsefagarbeidere går videre for å bli sykepleiere og vernepleiere. Samfunnet trenger helsefagarbeidere framover, sier leder Jette Dyrnes.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Vi kjemper for å få lærerjobbene
Jenny Ellingsen er hjelpepleier og har studert i tre år for å bli yrkesfaglærer. Hun har fått en spennende jobb med å undervise fremtidige helsefagarbeidere landet rundt, men flere av hennes medstudenter sliter med å få innpass på skolene.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Slik håndterer du akutte situasjoner
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Snakk om vold
For pasienter som opplever vold i nære relasjoner kan det å snakke om det være et viktig første skritt for å få hjelp, sier avdelingsdirektør Anette
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Fikk ny sjanse i arbeidslivet med fagskoleutdanning
- Det er viktig å bidra med det man kan og gripe de sjansene man får, sier Sølvi Knutsen fra Våler. Hun utdannet seg til hjelpepleier i voksen alder og tok like godt fagskolen noen år etterpå. Nå jobber hun som merkantil konsulent på NAV i Moss og stortrives.
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016
Hvem er best egnet til å undervise helsefagarbeidere?
En sykepleier med ett år lærerutdanning, eller en helsefagarbeider med tre år lærerutdanning?
article_print Helsefagarbeideren 23.11.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt