Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fysioterapeuten

fysioterapeuten
Fysioterapeuten er tidsskriftet for deg som vil nå ut til det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og bladet blir sendt til ca.10.000 NFF-medlemmer og en del abonnenter. I 2016 kommer Fysioterapeuten ut med 10 numre. Det blir 8 papirutgivelser og 2 utgivelser som kun gis ut digitalt (e-blad). Innhold, layout og omfang er den samme på begge plattformer.
Fysioterapeuten har 48-56 sider per utgave, med unntak av én svært populær fagvitenskapelig utgivelse på 64-68 sider.
I tillegg er vi aktive på nett. Fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig. Det samme gjelder antall ”likes” på Facebook, som nå er på over 5800.

Ledige stillinger” på vår nettside er omtrent like viktig som finn.no, ifølge den siste leserundersøkelsen fra mai 2014.

Fysioterapeutens mål er å bidra til faglig utvikling ved å sette søkelyset på faglige og politiske spørsmål som berører yrkesgruppen. Tidsskriftet er landets største annonseorgan for fysioterapeuter, både når det gjelder produktannonser, stillingsannonser og annonser for møter og kurs.

Tidsskriftet er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten.

Fysioterapeuten har 10 utgaver pr år (hvorav 2 utgivelser som kun gis ut digitalt, som e-blad.)
Opplag: 9 340
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fysioterapeuten
Boks 2704 St. Hanshaugen
0131 OSLO
Tlf 22 93 30 50
Faks
Redaktør
Dagrun Lindvåg
97 67 12 48
dl@fysio.no
Annonseansvarlig produkt
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig stilling
Kirsten Stiansen
41 31 81 88
ks@fysio.no

Utgiver:

Norsk Fysioterapeutforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Løping ser ikke ut til å være årsak til kneartrose
Myten om at løping kan føre til artrose er i ferd med å bli avlivet. Høy leddbelastning har i årevis blitt diskutert som en mulig årsak til artrose, og løping har i denne sammenheng blitt satt i sammenheng med kneartrose.
article_web Fysioterapeuten 24.04.2017
Sykling til jobben reduserer helserisiko
En britisk studie viser at man kan redusere risikoen for både kreft og hjertesykdom ved å sykle til jobben. Risikoen for kreft og hjertesykdom kan nær halveres ved å ta sykkelen til jobben, ifølge bbc.com.
article_web Fysioterapeuten 21.04.2017
Færre vil bli fysioterapeut
Samordna opptak melder om at 2.032 personer har en av fysioterapeututdanningene i Norge som førstevalg i 2017. Dette er en nedgang på tre prosent fra 2016.
article_web Fysioterapeuten 20.04.2017
Håper på økte bevilgninger
Norges mest omfattende og best besøkte befolkningsundersøkelse startet opp allerede i 1974, men måtte vente på penger over statsbudsjettet til 2016. - Det er en hyggelig anerkjennelse av Tromsøundersøkelsen fra helsemyndighetene sin side.
article_web Fysioterapeuten 20.04.2017
Ryggsmerter kobles til risiko for tidlig død
En australsk studie viser mulig sammenheng mellom ryggsmerter og økt risiko for tidlig død.
article_web Fysioterapeuten 19.04.2017
Koffein gir resultater i ny studie
Koffein benyttes av mange idrettsutøvere for å heve prestasjonsevnen, etter at stoffet ble fjernet fra WADA sin dopingliste i 2012.
article_web Fysioterapeuten 18.04.2017
Inaktivitet kan koste britene dyrt
Mer enn 20 millioner briter er fysisk inaktive, ifølge en rapport fra British Heart Foundation (BHF). Følgene koster samfunnet dyrt.
article_web Fysioterapeuten 13.04.2017
Sovemedisin øker faren for hoftebrudd
63 prosent av pasienter med hoftebrudd hadde tatt legemidler som kan virke sløvende da de falt, ifølge ny studie.
article_web Fysioterapeuten 12.04.2017
- Vel mye muskel og skjelett
Leder Pernille Lunde i NFFs faggruppe for hjerte- og lungefysioterapi etterlyser mer oppmerksomhet rundt eget fagfelt fra forbundet sentralt. - Det er ikke muskel- og skjelettplager folk dør av, slår Lunde fast.
article_web Fysioterapeuten 10.04.2017
Krav til avtalefysioterapeutene på høring
Helse- og omsorgsdepartementet har sendt den ventende forskriften med krav til avtalefysioterapeutene på høring. Helse- og omsorgsdepartementet har sendt den ventende forskriften med krav til avtalefysioterapeutene på høring.
article_web Fysioterapeuten 07.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt