Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fysioterapeuten

fysioterapeuten
Fysioterapeuten er tidsskriftet for deg som vil nå ut til det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og bladet blir sendt til ca.10.000 NFF-medlemmer og en del abonnenter. I 2016 kommer Fysioterapeuten ut med 10 numre. Det blir 8 papirutgivelser og 2 utgivelser som kun gis ut digitalt (e-blad). Innhold, layout og omfang er den samme på begge plattformer.
Fysioterapeuten har 48-56 sider per utgave, med unntak av én svært populær fagvitenskapelig utgivelse på 64-68 sider.
I tillegg er vi aktive på nett. Fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig. Det samme gjelder antall ”likes” på Facebook, som nå er på over 5800.

Ledige stillinger” på vår nettside er omtrent like viktig som finn.no, ifølge den siste leserundersøkelsen fra mai 2014.

Fysioterapeutens mål er å bidra til faglig utvikling ved å sette søkelyset på faglige og politiske spørsmål som berører yrkesgruppen. Tidsskriftet er landets største annonseorgan for fysioterapeuter, både når det gjelder produktannonser, stillingsannonser og annonser for møter og kurs.

Tidsskriftet er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten.

Fysioterapeuten har 10 utgaver pr år (hvorav 2 utgivelser som kun gis ut digitalt, som e-blad.)
Opplag: 9 340
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fysioterapeuten
Boks 2704 St. Hanshaugen
0131 OSLO
Tlf 22 93 30 50
Faks
Redaktør
Dagrun Lindvåg
97 67 12 48
dl@fysio.no
Annonseansvarlig produkt
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig stilling
Kirsten Stiansen
41 31 81 88
ks@fysio.no

Utgiver:

Norsk Fysioterapeutforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Færre benytter seg av alternativ behandling
36% av befolkningen sier at de har benyttet seg av alternativ behandling i 2016. En nedgang på 9,3% fra 2012. Tallene kommer fra NAFKAM-undersøkelsen. Bruk av urter/ naturmedisin og selvhjelpsteknikker er også inkludert i tallene.
article_web Fysioterapeuten 24.03.2017
Ny spesialiseringsordning i Danmark skaper debatt
Dansk Selskab for Fysioterapi har vedtatt en ny modell for spesialisering i fysioterapi. Modellen er laget for å kunne favne alle danske fysioterapeuter.
article_web Fysioterapeuten 23.03.2017
Senter for fremragende forskning om fertilitet og helse til Folkehelseinstituttet
Forskningsrådet har tildelt Folkehelseinstituttet status som Senter for fremragende forskning (SFF) om fertilitet og helse. Senteret ble rangert som ett av de ti beste av den internasjonale bedømmelseskomiteen.
article_web Fysioterapeuten 22.03.2017
Stillesittende livsstil øker risikoen for demens
Sidestiller stillesittende livsstil med å være genetisk disponert for å utvikle demens. En ny kanadisk studie viser at en fysisk aktiv livsstil kan halvere risikoen for å utvikle demens, ifølge fysio.dk.
article_web Fysioterapeuten 21.03.2017
Trening mot effekten av overgangsalderen
Fysisk aktivitet kan motvirke forfall i hjerte- og karsystemet og musklene hos kvinner etter overgangsalderen.
article_web Fysioterapeuten 20.03.2017
Legger ned varmtvannsbasseng
Om en knapp måned stenger Diakonhjemmet Sykehus i Oslo sitt varmtvannsbasseng. Det er bare ett i rekken av mange sykehusbasseng som stenger. 800 brukere, de fleste revmatikere, rammes av nedleggelsen ved Diakonhjemmet. Dette skriver VG.
article_web Fysioterapeuten 17.03.2017
Knallhard intervalltrening mot celleforfall
Ny forskning viser at hard intervalltrening kan bremse forfallet i cellenes evne til å produsere energi. Mitokondriene står for cellenes energiproduksjon, og effekten av disse reduseres med alderen.
article_web Fysioterapeuten 16.03.2017
Fysioterapeut leder helseprofesjonene i EULAR
Forsker og fysioterapeut, Rikke Helene Moe, har blitt valgt inn i toppledelsen i revmatologiorganisasjonen EULAR. De neste fire årene leder hun komiteen for helseprofesjonene i organisasjonen.
article_web Fysioterapeuten 15.03.2017
Folkehelseundersøkelse i tre fylker
Innbyggerne i Vestfold og Agder-fylkene skårer høyt på spørsmål om god helse, trivsel og sosial støtte. Men det er også kjønnsforskjeller og sosiale forskjeller i helse og levevaner, opplyser Folkehelseinstituttet (FHI).
article_web Fysioterapeuten 14.03.2017
Helseutgiftene øker
Helseutgiftene i Norge gikk opp med om lag 2000 kroner per innbygger fra 2015 til 2016. Foreløpige tall viser løpende helseutgifter på 326 milliarder kroner i 2016.
article_web Fysioterapeuten 13.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt