Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fysioterapeuten

fysioterapeuten
Fysioterapeuten er tidsskriftet for deg som vil nå ut til det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og bladet blir sendt til ca.10.000 NFF-medlemmer og en del abonnenter. I 2016 kommer Fysioterapeuten ut med 10 numre. Det blir 8 papirutgivelser og 2 utgivelser som kun gis ut digitalt (e-blad). Innhold, layout og omfang er den samme på begge plattformer.
Fysioterapeuten har 48-56 sider per utgave, med unntak av én svært populær fagvitenskapelig utgivelse på 64-68 sider.
I tillegg er vi aktive på nett. Fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig. Det samme gjelder antall ”likes” på Facebook, som nå er på over 5800.

Ledige stillinger” på vår nettside er omtrent like viktig som finn.no, ifølge den siste leserundersøkelsen fra mai 2014.

Fysioterapeutens mål er å bidra til faglig utvikling ved å sette søkelyset på faglige og politiske spørsmål som berører yrkesgruppen. Tidsskriftet er landets største annonseorgan for fysioterapeuter, både når det gjelder produktannonser, stillingsannonser og annonser for møter og kurs.

Tidsskriftet er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten.

Fysioterapeuten har 10 utgaver pr år (hvorav 2 utgivelser som kun gis ut digitalt, som e-blad.)
Opplag: 9 340
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fysioterapeuten
Boks 2704 St. Hanshaugen
0131 OSLO
Tlf 22 93 30 50
Faks
Redaktør
Dagrun Lindvåg
97 67 12 48
dl@fysio.no
Annonseansvarlig produkt
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig stilling
Kirsten Stiansen
41 31 81 88
ks@fysio.no

Utgiver:

Norsk Fysioterapeutforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Fysisk aktivitet og røyking som risikofaktorer for artrose
Er det en sammenheng mellom fysisk aktivitet og røyking i utviklingen av alvorlig artrose? Det har Marianne Bakke Johnsen sett nærmere på. Johnsen og medarbeider har undersøkt problematikken i hennes doktorgradsarbeid.
article_web Fysioterapeuten 28.06.2017
Færre får rehabilitering i sykehus
Tall fra Helsedirektoratet viser en nedgang i antall rehabiliteringspasienter på 2,1 prosent innen spesialisthelsetjenesten i 2016. Tallene knyttet til rehabilitering er hentet fra både sykehus og private institusjoner.
article_web Fysioterapeuten 27.06.2017
Hjertestarterregister for raskere hjelp
Meningen med hjertestarterregisteret er at operatørene på AMK-sentralen skal bruke et interaktivt kart og henvise innringeren til nærmeste hjertestarter.
article_web Fysioterapeuten 27.06.2017
Siste frist for Helfo-takst
30. juni er siste frist for å få oppkoblingstaksten H1 for fysioterapeuter. Til og med 30. juni kan fysioterapeuter kreve taksten, under forutsetning av at man har driftsavtale med kommunen og direkte oppgjørsavtale med Helfo.
article_web Fysioterapeuten 26.06.2017
Kortvarig behandling best mot ryggsmerter
Desto kortere behandling ryggpasientene fikk, desto raskere kom de tilbake i arbeid, viser en ny studie.
article_web Fysioterapeuten 23.06.2017
Rekordvekst (med bismak) for fysioterapeuter
Nye tall fra SSB viser en vekst på 418 årsverk i hele helsestasjons- og skolehelsetjenesten fra 2015 til 2016. Dette er den største økningen noensinne, og vekst for både helsesøstre, fysioterapeuter, jordmødre og andre sykepleiere.
article_web Fysioterapeuten 22.06.2017
Rydder i svake masterprogrammer
Godt over halvparten av opp mot 900 mastertilbud landet rundt har under 20 studenter. -Det er for mange små studietilbud i Norge og antallet bør reduseres, mener statssekretær Bjørn Haugstad.
article_web Fysioterapeuten 21.06.2017
En times fysisk aktivitet om dagen stemt ned i Stortinget
Forslaget om en times fysisk aktivitet i skolen som et folkehelsetiltak ble i går stemt ned i Stortinget. -Hvorfor innføre et nytt tiltak når vi allerede har et skolefag som omhandler kroppslig kunnskap og læringserfaringer?
article_web Fysioterapeuten 20.06.2017
- Vi må tenke mer på språk
- Fysioterapeuter bidrar med så mye mer inn i pasienters bevegelser og liv enn å foreskrive en dose fysisk aktivitet Det sier Gro Rugseth, førsteamanuensis ved Fakultet ved Helsefag, institutt for fysioterapi, ved Høgskolen i Oslo og Akershus,
article_web Fysioterapeuten 19.06.2017
Slanking bør suppleres med kondisjon- og styrketrening hos eldre
Med den rette formen for trening kan tap av muskel- og benmasse forebygges hos eldre på slankekur. Overvektige eldre som skal ned i vekt står i fare for å øke det aldersbetingede tapet i muskel- og benmasse, ifølge fysio.dk.
article_web Fysioterapeuten 16.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt