Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fysioterapeuten

fysioterapeuten
Fysioterapeuten er tidsskriftet for deg som vil nå ut til det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og bladet blir sendt til ca.10.000 NFF-medlemmer og en del abonnenter. I 2016 kommer Fysioterapeuten ut med 10 numre. Det blir 8 papirutgivelser og 2 utgivelser som kun gis ut digitalt (e-blad). Innhold, layout og omfang er den samme på begge plattformer.
Fysioterapeuten har 48-56 sider per utgave, med unntak av én svært populær fagvitenskapelig utgivelse på 64-68 sider.
I tillegg er vi aktive på nett. Fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig. Det samme gjelder antall ”likes” på Facebook, som nå er på over 5800.

Ledige stillinger” på vår nettside er omtrent like viktig som finn.no, ifølge den siste leserundersøkelsen fra mai 2014.

Fysioterapeutens mål er å bidra til faglig utvikling ved å sette søkelyset på faglige og politiske spørsmål som berører yrkesgruppen. Tidsskriftet er landets største annonseorgan for fysioterapeuter, både når det gjelder produktannonser, stillingsannonser og annonser for møter og kurs.

Tidsskriftet er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten.

Fysioterapeuten har 10 utgaver pr år (hvorav 2 utgivelser som kun gis ut digitalt, som e-blad.)
Opplag: 9 340
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fysioterapeuten
Boks 2704 St. Hanshaugen
0131 OSLO
Tlf 22 93 30 50
Faks
Redaktør
Dagrun Lindvåg
97 67 12 48
dl@fysio.no
Annonseansvarlig produkt
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig stilling
Kirsten Stiansen
41 31 81 88
ks@fysio.no

Utgiver:

Norsk Fysioterapeutforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Informasjonsfilm om modic-forandringer
Forsknings- og formidlingsenheten for muskelskjeletthelse ved Oslo Universitetssykehus (FORMI) har laget en kort informasjonsfilm rettet mot klinikere og pasienter for å formidle dagens kunnskap på området.
article_web Fysioterapeuten 23.05.2017
Vil ha kompetanseløft på muskelskjelettfeltet
Vegard Ølstørn, leder av faggruppen for manuellterapi i Norsk Fysioterapeutforbund, oppfordrer regjeringen til å sette politiske visjoner ut i praktisk handling, også i muskel- skjelettfeltet.
article_web Fysioterapeuten 22.05.2017
Mener fedme er en kronisk sykdom
En vitenskapelig komité nedsatt av World Obesity Federation, går inn for å definere fedme som en kronisk, tilbakevendende sykdom.
article_web Fysioterapeuten 18.05.2017
Skype-oppfølging med positive tilbakemeldinger
I en australsk intervjustudie har forskere undersøkt opplevelsen av artrosebehandling via Skype.
article_web Fysioterapeuten 16.05.2017
Artroskopi anbefales ikke ved degenerative forandringer i knær
Et internasjonalt ekspertpanel har nylig produsert en Rapid Recommendation, basert på beste tilgjengelige kunnskap. Konklusjonen er klar; artroskopi anbefales ikke for pasienter med degenerative forandringer i knær.
article_web Fysioterapeuten 15.05.2017
Ny rapport: 60% dør etter fylte 80 år
Mens kreft er den viktigste dødsårsaken i befolkningen under 70 år, ifølge en ny rapport om sykdomsbyrden i Norge fra Folkehelseinstituttet.
article_web Fysioterapeuten 12.05.2017
Inaktivitet koster britene dyrt
■ Mer enn 20 millioner briter er fysisk inaktive, ifølge en rapport fra British Heart Foundation (BHF). Fysisk inaktivitet øker risikoen for hjertesykdom, og dette koster National Health Service (NHS) ca.
article_print Fysioterapeuten 12.05.2017
Løping ikke årsak til kneartrose?
Løping har ofte blitt satt i sammenheng med kneartrose. Resultatet av en ny studie kan tyde på at det ikke stemmer.
article_print Fysioterapeuten 12.05.2017
Sykling reduserer helserisiko
■ En britisk studie viser at man kan redusere risikoen for både kreft og hjertesykdom ved å sykle til jobben. Risikoen for kreft og hjertesykdom kan nær halveres ved å ta sykkelen til jobben, ifølge bbc.com.
article_print Fysioterapeuten 12.05.2017
Tittel Helt i tråd med primærhelsemeldingen!
Det er fire måneder til Stortingsvalget. Det kan virke som det er lenge til, men vi kan være helt sikre på at de ulike politiske partiene er i full gang med forberedelsene til valget.
article_print Fysioterapeuten 12.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt