Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Fysioterapeuten

fysioterapeuten
Fysioterapeuten er tidsskriftet for deg som vil nå ut til det store flertallet av fysioterapeuter i Norge. Utgiver er Norsk Fysioterapeutforbund (NFF), og bladet blir sendt til ca.10.000 NFF-medlemmer og en del abonnenter. I 2016 kommer Fysioterapeuten ut med 10 numre. Det blir 8 papirutgivelser og 2 utgivelser som kun gis ut digitalt (e-blad). Innhold, layout og omfang er den samme på begge plattformer.
Fysioterapeuten har 48-56 sider per utgave, med unntak av én svært populær fagvitenskapelig utgivelse på 64-68 sider.
I tillegg er vi aktive på nett. Fysioterapeuten.no oppdateres nesten daglig, og alle nettsaker spres på Facebook og Twitter. Antall besøk på nettsiden øker stadig. Det samme gjelder antall ”likes” på Facebook, som nå er på over 5800.

Ledige stillinger” på vår nettside er omtrent like viktig som finn.no, ifølge den siste leserundersøkelsen fra mai 2014.

Fysioterapeutens mål er å bidra til faglig utvikling ved å sette søkelyset på faglige og politiske spørsmål som berører yrkesgruppen. Tidsskriftet er landets største annonseorgan for fysioterapeuter, både når det gjelder produktannonser, stillingsannonser og annonser for møter og kurs.

Tidsskriftet er redaksjonelt uavhengig og styres etter redaktørplakaten.

Fysioterapeuten har 10 utgaver pr år (hvorav 2 utgivelser som kun gis ut digitalt, som e-blad.)
Opplag: 9 340
Frekvens: 10 utgaver pr år
Fysioterapeuten
Boks 2704 St. Hanshaugen
0131 OSLO
Tlf 22 93 30 50
Faks
Redaktør
Dagrun Lindvåg
97 67 12 48
dl@fysio.no
Annonseansvarlig produkt
Ronny Grenberg
90 76 39 84
ronny@a2media.no
Annonseansvarlig stilling
Kirsten Stiansen
41 31 81 88
ks@fysio.no

Utgiver:

Norsk Fysioterapeutforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

Se video:: Hva skal du velge i valget?
Vi utfordret de politiske partiene på hvorfor fysioterapeuter skal stemme på dem. Det myldret av interesserte folk i politikergata under Arendalsuka, men hvilket parti er det som mener å ha den beste politikken for fysioterapeuter?
article_web Fysioterapeuten 18.08.2017
Nakkestudie vekker oppsikt
Treningsterapi alene er like bra som kombinasjonen treningsterapi og manuell behandling, ifølge data fra en nylig publisert norsk studie.
article_web Fysioterapeuten 18.08.2017
Prioriteringsmålene er ikke nådd
Kommunene har ikke nådd prioriteringsmålene, men helseminister Bent Høie mener de er på god vei. Arbeiderpartiets Torgeir Micaelsen mener det kreves mer penger.
article_web Fysioterapeuten 17.08.2017
Store forskjeller i tjenestetilbudet
Prioritering i primærhelsetjenesten var tema under NFFs toppdebatt i Arendal. Ulikheter i tjenestetilbudet og graden av statlig inngripen ble et hett tema.
article_web Fysioterapeuten 16.08.2017
Nettbasert behandling for langvarige plager
Et behandlingskonsept med daglige elektroniske dagbøker og skreddersydde skriftlige tilbakemeldinger fra en terapeut har i en fersk doktorgradsavhandling vist god effekt for personer med irritabel tarm og langvarige muskelskjelettsmerter.
article_web Fysioterapeuten 16.08.2017
Stolt og forventningsfull
NFF samler topp-politikerne til helsedebatt i Arendal, noe forbundsleder Fred Hatlebrekke er stolt av. Det er lagt ned et betydelig arbeid i NFFs sekretariat i forkant av forbundets deltakelse på Arendalsuka.
article_web Fysioterapeuten 16.08.2017
På banen med bevegelsesglede
NFF sprer bevegelsesglede blant barn, unge og voksne på Arendalsuka. Arendal er stedet å være for den som vil markere seg i det politiske miljøet denne uken.
article_web Fysioterapeuten 15.08.2017
Dårlig syn kan gi nakkeproblemer
Dårlig syn kan føre til nakkeproblemer og dårlig balanse, ifølge svensk doktorgradsarbeid. Middelaldrende og eldre med synshandicap bør få balansetrening, skriver optometrist Christina Zetterlund på i sin doktorgradsavhandling ifølge fysio.dk.
article_web Fysioterapeuten 15.08.2017
Organisasjon og teknologi hånd i hånd
I 2015 innførte Bodø flere velferdsteknologiske løsninger innen pleie og omsorg, noe kommunen lyktes godt med. Hvorfor?
article_web Fysioterapeuten 14.08.2017
Oslo-folk mest positive til helseteknologi
70 prosent av befolkningen tror det vil bli mangel på helsearbeidere i fremtiden. Kun seks prosent er helt enige i at bemanningsbehovet kan løses med ny teknologi.
article_web Fysioterapeuten 11.08.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt