Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Blikkenslageren

blikkenslageren
Blikkenslageren er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere blikkenslagere og andre som jobber innenfor ventilasjon, tak og fasade. I bladet kan du lese om verktøy, teknologi, materialer, innovasjon, nyheter, bedrifter, personer i bransjen, prosjekter og leverandører. I tillegg vil bladet ha markedsplass, aktivitetskalender og informasjon fra bransjeforeningen.
Frekvens: 10 utgaver pr år
Blikkenslageren
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks
Ansvarlig redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Klimaendring skjerper krav
Med våtere og villere vær på grunn av klimaendringer, vil dette føre til strengere krav til stillas. Sammen med skjerpet forskrift fra nyttår gir det større behov for at stillasinndekning skal ha brannhemmende inndekning og rømningsveier.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
ALLE TRYGT HJEM
Halvveis i det tre år lange byggeprosjektet er det ikke et eneste fravær som følge av skade. Verneleder Jens Jakobsen og prosjektleder Morten Barreth på Portalen på Lillestrøm arbeider i den delen av byggenæringen som tar HMS-arbeidet på alvor.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
Kesko kjøper Onninen
At Kesko kjøper opp Onninen vil styrke begge parter, mener selskapene. Kesko-konsernet som eier Byggmakker vil styrke seg innen elektro- og VVS/VA-produkter som Onninen er mest kjent for som en av de fremste i Nord-Europa.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
JOBBER MED STRUKTUR
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
Synlig ventilasjon for reisende
GK Inneklima AS har hatt arbeidet med ventilasjonsanlegget og har montert synlige ventilasjonsdon for tilføring av luft som en del av interiøret.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
Ansatt veteran
Panasonic Heating & Cooling åpnet sitt Norgeskontor i fjor og ansetter nå bransjeveteran Thomas Halvorsen for å styrke satsingen mot proffmarkedet. Han har lang erfaring i kjølebransjen og får hovedfokus på profesjonelle varme- og kjøleløsninger.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
BNL utfordrer kommunene
Alle landets kommuner utfordres av BNL til å delta aktivt i kampen mot svart arbeid. Ta kontakt med alle som søker om byggetillatelse eller som kjøper bolig og gi informasjon om hvordan man velger hvitt, er oppfordringen.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
ORDEN OG STRUKTUR GIR RESULTATER

Hos Blikkenslagermester Brækstad i Klæbu er det orden og struktur i alle ledd. Verkstedet er så ryddig og rent at du kan gå med hvite tennissokker uten å bli skitten på beina. Og kaffepauser er det lite av.

article_print Blikkenslageren 23.09.2016
TRYKKTAPET l KANALANLEGGET MED HYDRAULlSK DlAMETER
Trykkfallene i et kanalnett vil skyldes friksjonstap og støttap (engangstap). Mellom luftstrømmen og kanalveggen vil det oppstå friksjon, noe som gir trykkfall. Her vil luftens viskositet, kanalens ruhet og lufthastigheten påvirke om det er laminær eller turbulent strømming, noe som igjen påvirker friksjonstapet.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016
STRENGERE KRAV
Alle som bygger stillas med høyde over to meter, må nå gå minst to dager på kurs.
article_print Blikkenslageren 23.09.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt