Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Blikkenslageren

blikkenslageren
Blikkenslageren er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere blikkenslagere og andre som jobber innenfor ventilasjon, tak og fasade. I bladet kan du lese om verktøy, teknologi, materialer, innovasjon, nyheter, bedrifter, personer i bransjen, prosjekter og leverandører. I tillegg vil bladet ha markedsplass, aktivitetskalender og informasjon fra bransjeforeningen.
Frekvens: 10 utgaver pr år
Blikkenslageren
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks
Ansvarlig redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Ventilasjons- og Blikkenslagerbedriftenes Landsforbund


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

«Kunnskapssamfunnet» og sammenhengen
«Kunnskapssamfunnet» er et moderne og flott ord mange liker å bruke. Hva betyr det for oss i det daglige?
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
Presisering fra Lindab
"Lindab leverer sine varer etter alminnelige leveringsbetingelser gitt i NL-01. Det medfører ikke riktighet at det forhandles om garantitiden fra prosjekt til prosjekt som det fremkom i artikkel skrevet i Blikkenslageren 1-2017.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
FLERBRUKSHALL GODT SIKRET MOT VINDEN
Nesset flerbrukshall er ferdig bygd i tilknytning til ungdomsskolen i Eidsvåg. Her har blikkenslageren laget beslag slik at bygget skal tåle sterk vind.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
Slik fungerer opplæringskontorene
Rundt omkring i landet er opplæringen av lærlingene forskjellig. Fem større opplæringskontor har delvis egne ansatte med bakgrunn i blikkenslagerfaget. I tillegg er det samarbeid gjennom Byggopp flere steder. Selv om mye er likt, er det også en del forskjeller de ulike opplæringskontorene imellom.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
LÆRLING LÆRER PÅ KVELDSTID
Tanken om å bli tømrer er byttet ut med interesse for blikkfaget. Lærlingen Sondre Kjos bruker gjerne en kveld i uka på ekstra undervisning i bedriften.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
Rekkverk som er enkelt å montere
Med enkle verktøy kan rekkverk kappes og settes opp på byggeplassen, og være et marked for blikkenslagere.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
MÅ DELE KUNNSKAP FOR Å BLI BEDRE
Til daglig er Ivar Gynnild alene som blikkenslager. Samtidig er han opptatt av å møte opp på messer og søke informasjon, og ønsker at fagfolk skal bli bedre til å dele kunnskap for å bli bedre.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
Tømrere endret fokus til blikk
Begge tok utdannelse som tømrere, men vendte blikket mot et nytt fag. Etter lærlingtiden er begge i fast jobb, hvor den ene er i ferd med å ta mesterbrev.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
SSAB eneste godkjente
Gjennom SSAB Weathering og COR-TEN® er det mulig å skape et inntrykk av rustet stål uten at det går på bekostning av moderne kvalitet. SSAB melder at de er den eneste lisensierte CORTEN®-produsenten i Europa.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017
Mangler digital strategi
En internasjonal undersøkelse viser at hver tredje norske bedrift mangler en klar og digital strategi. Også halvparten av ansatte i norske bedrifter mener arbeidsgiver mangler nødvendig digital kompetanse for fremtidens krav.
article_print Blikkenslageren 24.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt