Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

seniorpolitikk.no

seniorpolitikkno

Seniorpolitikk.no

skal reflektere de viktigste nyhetene på det seniorpolitiske feltet; både politisk og i virksomhetene, formidle eksempler på seniorpolitikk, angi verktøy/metoder som er egnet til å drive det seniorpolitiske arbeidet framover på virksomhetsnivå. Videre skal det presenteres aktuell forskning, fag og fakta, stimulere til debatt om temaer som angår seniorer og deres arbeidssituasjon. seniorpolitikk.no følger Redaktørplakaten.

Frekvens: 4 utgaver pr år
seniorpolitikk.no
Akersgata 32
0180
Tlf 23166550
Faks

Utgiver:

Senter for seniorpolitikk


Trykkeri:

Papermill AS

Artikler fra mediet

Har du sett den nye faktafilmen om seniorer i arbeidslivet?
Gunvor Næss Larsson møtte stereotypisk tenkning i jakten på ny jobb. I filmen ser du hva hva noen av landets fremste forskere på seniorpolitikk sier om myter og fakta om seniorer.
article_web seniorpolitikk.no 20.04.2017
SSP har fått ny seniorpolitisk veileder
Veilederen gir deg råd om hvordan din virksomhet kan utvikle god seniorpolitikk. Her finner du også en mal for medarbeidersamtale med seniorperspektiv.
article_web seniorpolitikk.no 20.04.2017
- Pårørende må i større grad få anerkjennelse og kunnskap, støtte og avlastning. Der svikter dagens tilbud, sa helseminister Bent Høie på et frokostmøte i regi av Pårørendealliansen før påske.
article_web seniorpolitikk.no 20.04.2017
Ole Christian Lien (seksjonssjef, Kunnskapsavd., NAV), 06.04.2017 13:31
Pensjonstrendene i Europa nå er gradvise økninger i pensjonsalderen i takt med økende levealder. Danmark, Finland, Tyskland og Storbritannia er eksempler på land som allerede har innført dette. Er det på tide for Norge å følge etter?
article_web seniorpolitikk.no 06.04.2017
Hvor lurt er det å tvinge folk til å jobbe?
Forsvar offentlig pensjon er blitt et kamprop for mange fagforeninger i offentlig sektor. De ruster til strid om pensjonsordningene samtidig som regjeringen og hovedsammenslutningene forbereder en ny runde om prinsippene i offentlig pensjon.
article_web seniorpolitikk.no 06.04.2017
Knut Røed mener privat AFP er sårbar
Ordningen med Avtalefestet pensjon (AFP) i privat sektor er sårbar på lengre sikt, mener økonomen Knut Røed ved Frischsenteret. Han foreslår at AFP blir en mer integrert del av pensjonsordningen i privat sektor.
article_web seniorpolitikk.no 06.04.2017
Norges pensjonsreform får ros - fra Australia
Pensjonsreformen i Norge vekker betydelig interesse, selv i Australia. En av landets pensjonsforskere tok turen til Norge og roser prosessen som ledet fram til den store reformen her i landet.
article_web seniorpolitikk.no 03.04.2017
Se våre oppdaterte nettsider om arbeid og pensjon
Hva er pensjon? Hva betyr alle ordene som brukes om pensjon? Hva er det som betyr noe for hva du får utbetalt i pensjon?
article_web seniorpolitikk.no 27.03.2017
Lagesen om langt arbeidsliv med snikende sykdom
- Jeg kjørte på en bil og det var ikke min feil, men jeg kunne ikke forstå at jeg ikke hadde sett den og bremset, sier Ole Christian Lagesen (80).
article_web seniorpolitikk.no 27.03.2017
Kari Østerud (direktør, SSP), 24.03.2017 12:47
2015 fikk vi nye regler om øvre aldersgrenser i arbeidslivet. Den generelle aldersgrensen i arbeidsmiljøloven ble hevet fra 70 til 72 år, og den nedre grensen for bedriftsinterne aldersgrenser ble hevet fra 67 til 70 år.
article_web seniorpolitikk.no 24.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt