Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

seniorpolitikk.no

seniorpolitikkno

Seniorpolitikk.no

skal reflektere de viktigste nyhetene på det seniorpolitiske feltet; både politisk og i virksomhetene, formidle eksempler på seniorpolitikk, angi verktøy/metoder som er egnet til å drive det seniorpolitiske arbeidet framover på virksomhetsnivå. Videre skal det presenteres aktuell forskning, fag og fakta, stimulere til debatt om temaer som angår seniorer og deres arbeidssituasjon. seniorpolitikk.no følger Redaktørplakaten.

Frekvens: 4 utgaver pr år
seniorpolitikk.no
Akersgata 32
0180
Tlf 23166550
Faks

Utgiver:

Senter for seniorpolitikk


Trykkeri:

Papermill AS

Artikler fra mediet

Læreren fulgte drømmen og ble klesdesigner
- Jeg har realisert drømmen min, men den er ikke så lett å overdra til noen andre, sier Synnøve Wulff (69), kvinnen bak klesmerket og butikken Christiane Wulff i Harstad. Synnøve Wulff produserer klær for sin egen butikk.
article_web seniorpolitikk.no 22.02.2017
- Pensjonering har aldri vært noe tema for meg
Norges fotballforbund (NFF) har fått en ny og åpen leder med godt humør. Det vet jeg, som har hatt Pål Bjerketvedt (57) som sjef. - Alt stemte veldig fort, sier Pål Bjerketvedt om å være med i prosessen om å bli ny generalsekretær i NFF.
article_web seniorpolitikk.no 22.02.2017
- Gled deg over sola og lyset, sier Johan Moan
De nyoppdagede helsefordelene med å ha nok D-vitamin i blodet ble i 2007 regnet som et av de ti viktigste funnene i medisinsk forskning.
article_web seniorpolitikk.no 22.02.2017
Roger Moen (fagsjef, SSP), 07.02.2017 13:57
Fredag i forrige uke lanserte regjeringen og partene i arbeidslivet en ny nasjonal kompetansepolitisk strategi for perioden 2017-2021. Er seniorene medregnet i strategien eller er kompetansepolitikk kun et område for unge elever og studenter?
article_web seniorpolitikk.no 07.02.2017
Mye ledighet skjult bak uførhet og svekket helse
- Det er en utfordring at over en million seniorer (50-65 år) i de nordiske landene er på vei ut av arbeidslivet på grunn av arbeidsledighet, uføretrygd eller andre årsaker, sier spesialrådgiver i Arbeids- og sosialdepartementet,
article_web seniorpolitikk.no 07.02.2017
Mette Nord: Sliterne kan ikke bli taperne
- Hvis du skal få en vellykket omlegging av tjenestepensjonene i offentlig sektor, må du få ordninger som forhindrer at arbeidstakere som har slitt i mange år på lavere inntekter, blir taperne.
article_web seniorpolitikk.no 07.02.2017
Prisvinner: - Om ti år må vi kanskje jobbe lenger enn vi selv vil
Programleder Marianne Rundström (66) i SVTs Gomorron Sverige ble kåret til Årets senior 2016 i Sverige. Prisen deles ut av magasinet Senioren, der det er lesernes stemmer som avgjør.
article_web seniorpolitikk.no 30.01.2017
De som praktiserer et yrke i Norge skal kunne jobben sin
- Selv i de etablerte fagene er det behov for å gi voksne et tilbud om å få formell kompetanse, sier Olav Eikemo, seniorrådgiver i SSP og tidligere direktør i Norske frisør- og velværebedrifter i NHO.
article_web seniorpolitikk.no 27.01.2017
Sen innsats for mer utdanning har stor betydning
- Det er fornuftig med ordninger som fanger opp dem som ikke har fullført videregående tidligere. Det er en vei vi bør gå videre langs, sa kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen.
article_web seniorpolitikk.no 27.01.2017
- Spennende å se utviklingen i politikken og holdningene i arbeidslivet
Erik Dalen (69), direktør i Ipsos, har siden 2003 og fram til i dag gjennomført Norsk seniorpolitisk barometer, som handler om holdninger til eldre i arbeidslivet. Erik Dalen har jobbet med Norsk seniorpolitisk barometer siden starten.
article_web seniorpolitikk.no 23.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt