Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arbeidsmanden

arbeidsmanden
Arbeidsmanden er fagbladet til Arbeidsmandsforbundet, LOs sjuende største forbund. Forbundet blir ofte kalt mini-LO, fordi det har så mange forskjellige bransjer og yrkesgrupper. De fire største medlemsgruppene er renhold, maskin, private anlegg og vakt. Noen av de minste er skianlegg, helsestudio, fritidsparker og bowlinghaller. Arbeidsmandsforbundet har medlemmer fra Svalbard i Nord til Lindesnes i Sør. Arbeidsmanden bringer aktuelt faglig stoff og reportasjer for forbundets medlemmer.

LESERDOKUMENTASJON:
Opinion Perduco gjenomførte en leserundersøkelse for Arbeidsmanden november 2012.
Hovedfunnene var:
•  Høy leserlojalitet: 70% har lest de 6 siste utgavene av bladet
•  Hvert eksemplar av Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 1,3 lesere
•  Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 33.920 lesere per utgave
•  85% leser eller titter på annonsene i bladet
Opplag: 30 336
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arbeidsmanden
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 977 69 046
Faks
Ansvarlig redaktør
Ane Børrud
97 76 90 46
ane.borrud@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Norsk Arbeidsmandsforbund


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Nordens Klippe 60 år
Nordens Klippe - avd. 53 av Norsk Arbeidsmandsforbund - ble stiftet 8. september 1906. Jubileet ble feiret 12. november. Historien til Nordens Klippe er ikke bare alminnelig fagforeningshistorie. De begivenheter som knyttet seg til Avd.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
DeFacto-rapport slakter Nye Veier
Nye Veier er et veiselskap som ifølge regjeringen skal bygge veier billigere og bedre. Dyrere og dårligere, mener DeFacto. Rapporten er full av feil, mener Nye Veier.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Gigantkontrakt på Færøyene
NCC har signert kontrakt om bygging av to veitunneler på Færøyene. Verdien på den første tunnelen er ca. 1,5 milliarder SEK. Den andre tunnelen er betinget av en opsjon og verdien på denne er ca. 1,2 milliarder SEK.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
For veike krav
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Flere midlertidige ansatte
Det siste året er det blitt 25.000 flere midlertidig ansatte i Norge. Det er en økning på 12 prosent. Nå er det 232.000 midlertidig ansatte i Norge, mot 207.000 på samme tid i slutten av oktober i fjor.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Kommet for langt for nedleggelse
Etter at DeFacto publiserte sin rapport om Nye Veier, skrev Dagsavisen at tre LO-forbund, deriblant Arbeidsmandsforbundet, krever at Arbeiderpartiet legger ned Nye Veier dersom de vinner makta neste år.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Ny direktør i Arbeidstilsynet
Kongen i statsråd har oppnevnt Trude Vollheim Webb som ny direktør i Arbeidstilsynet, skriver regjeringen på sin hjemmeside. Vollheim Webb kommer fra stillingen som regiondirektør for Skatt Midt-Norge. Hun er bosatt i Stjørdal.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Nye regler mot vold og trusler
Arbeids- og sosialdepartementet har vedtatt nye regler for hvordan arbeidsgivere skal forebygge og håndtere vold og trusler om vold i arbeidslivet, skriver regjeringen på sin hjemmeside.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Titania trenger nytt deponi
Titania i Soknedal har en tillatelse til å fylle landdeponiet i Lundetjernet opp til 300 meter over havet. I dag er det fylt opp til 285 meter. Det vil si at det er 15 meter igjen til det er fullt, og det vil etter beregninger skje i 2024.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017
Verre for varslere
Retten til å varsle om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen er nedfelt i Arbeidsmiljøloven og arbeidstakere har rett, og noen ganger også plikt, til å si fra om kritikkverdige forhold på arbeidsplassen.
article_print Arbeidsmanden 05.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt