Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arbeidsmanden

arbeidsmanden
Arbeidsmanden er fagbladet til Arbeidsmandsforbundet, LOs sjuende største forbund. Forbundet blir ofte kalt mini-LO, fordi det har så mange forskjellige bransjer og yrkesgrupper. De fire største medlemsgruppene er renhold, maskin, private anlegg og vakt. Noen av de minste er skianlegg, helsestudio, fritidsparker og bowlinghaller. Arbeidsmandsforbundet har medlemmer fra Svalbard i Nord til Lindesnes i Sør. Arbeidsmanden bringer aktuelt faglig stoff og reportasjer for forbundets medlemmer.

LESERDOKUMENTASJON:
Opinion Perduco gjenomførte en leserundersøkelse for Arbeidsmanden november 2012.
Hovedfunnene var:
•  Høy leserlojalitet: 70% har lest de 6 siste utgavene av bladet
•  Hvert eksemplar av Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 1,3 lesere
•  Arbeidsmanden har i gjennomsnitt 33.920 lesere per utgave
•  85% leser eller titter på annonsene i bladet
Opplag: 30 336
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arbeidsmanden
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 977 69 046
Faks
Ansvarlig redaktør
Ane Børrud
97 76 90 46
ane.borrud@lomedia.no
Annonseansvarlig
Caroline Hynne
918 14 222
caroline@salgsfabrikken.no

Utgiver:

Norsk Arbeidsmandsforbund


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Arbeidsmandsforbundet gir ut bok om en virkelighet få kjenner
I går presenterte Arbeidsmandsforbundet den ferske boka: Det mørke arbeidslivet. - Det er vi som har historiene som må fortelle dem, sier forbundssekretær Brede Edvardsen - Det er lett å tenke at forjævliseringa har gått for langt.
article_web Arbeidsmanden 18.08.2017
Mineralnæringen har store muligheter
I et miljøvennlig samfunn kan norske mineralressurser få en viktig betydning. Arbeidsmandsforbundet, LO og Norsk Bergindustri inviterte til debatt under Arendalsuka om muligheter for vekst i mineralnæringen.
article_web Arbeidsmanden 18.08.2017
Jeg kunne jo tatt meg en butikkjobb og tjent 50 kroner mer i timen
Hun har to jobber og tjener drøyt 300.000 kroner i året. Veronika Andersen vet alt om å leve på lite. Explore your limits. Ordene står klistra på veggen inne på Elixia Tunejordet i Sarpsborg.
article_web Arbeidsmanden 18.08.2017
Ap lover tjenestepensjon fra første krone
LO-forbundene i privat sektor krever lovendringer for å få bukt med skjevheter i tjenestepensjonsordningene. Arbeiderpartiet lover å ordne opp dersom de kommer i regjering. Vil politikerne tette pensjonshullene?
article_web Arbeidsmanden 17.08.2017
Fire LO-forbund krever pensjonssvar fra Siv
De store forbundene i privat sektor mener å ha funnet løsningen på pensjonsfloken. Nå anklages regjeringen for å gjemme seg unna spørsmålet om pensjon. - Vi er villige til å bruke tariffoppgjørene til å ta opp tjenestepensjon.
article_web Arbeidsmanden 16.08.2017
Millioner i pensjon står på spill for de oppsagte renholderne
Forsvaret har vært gjennom mange omstillinger, men ingen har måttet ta en så stor andel av regningen på sin kappe som renholderne i Forsvarsbygg. Høsten 2014 var det ca.
article_web Arbeidsmanden 16.08.2017
Disse ti grafene viser Forskjells-Norge
Det er store forskjeller på folks helse, økonomi og utdanning. Se tallene her. De fleste av oss tenker på Norge som et land med små forskjeller mellom folk. Samtidig øker forskjellene raskere i Norge enn i mange andre land.
article_web Arbeidsmanden 15.08.2017
Jeg skjønte at denne regjeringa ikke var bra for arbeidsfolk. Og det fikk jeg jo rett i
Privatisering har sin pris. Den skal renholder Inger Synnøve Bratt være med og betale resten av livet. Blankbonede gulv, rene flater og nypussede speil. Renholdet var den delen av Forsvarsbygg som Forsvaret var mest fornøyd med.
article_web Arbeidsmanden 15.08.2017
Derfor er vi opptatt av forskjeller
Mer stress, mer mistillit, mer utrygghet, mer angst, mer kriminalitet, mer sykdom og mer sosial uro. Dette er ikke akkurat lystig lesning, men det er nå engang de nedslående fakta om hva som kjennetegner samfunn med store forskjeller.
article_web Arbeidsmanden 15.08.2017
De vil annullere oppsigelsene av renholderne i Forsvaret
Har Forsvarsdepartementet gjort sin arbeidsgiverplikt overfor forsvarsrenholderne, eller lar de slitne, eldre arbeidstakere i stikken med oppsigelse og dårlig pensjon?
article_web Arbeidsmanden 14.08.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt