Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Arkitektur N

arkitektur-n
Arkitektur N kommer ut med 8 nummer i året og er siden 1919 presentasjonsorganet for norske arkitekter, landskapsarkitekter og interiørarkitekter. Det er i dette tidsskriftet utvalgte byggverk, interiører og landskapsarbeider blir presentert, både for faggruppene selv og for andre i byggebransjen. Tidsskriftet fungerer som arkitektfagets vindu mot omverdenen, som et registreringssted for arkitektonisk interessante byggverk og prosjekter, og som et forum for arkitektfaglig utvikling. Hvert enkelt nummer brukes om og om igjen over et lengre tidsrom som inspirasjon i arkitektenes prosjekteringsarbeide.
Opplag: 6 279
Frekvens: 8 utgaver pr år
Arkitektur N
Josefines gate 34
Oslo
Tlf 23332500
Faks
Ansvarlig redaktør
Ingerid Helsing Almaas
23 33 25 30
91 58 36 48
iha@arkitektur-n.no
Annonseansvarlig
annonser@arkitektur.no

Utgiver:

Norske arkitekters landsforbund


Trykkeri:

Merkur Grafisk AS

Artikler fra mediet

På jakt etter fortiden
Hageanlegget på Stend i Fana tilhører en av de få gjenværende hovedgårdene i Norge fra 1600-tallet. Siden 2011 har Hordaland Fylkeskommune i samarbeid med forskere og landskapsarkitekter ledet et tverrfaglig arbeid med å gjenskape deler av Stends historiske hageanlegg.
article_print Arkitektur N 06.02.2017
En del av bylivet
Lett tilgjengelig og trygg parkering skal gjøre sykkel til et naturlig valg for pendlere i Asker.
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Reparasjonens potensial
Gjennom en serie utstillinger kuratert av kunstner Eva Bakkeslett og arkitekt Ola Sendstad utforsker Galleri ROM reparasjon som tankesett, ferdighet og estetisk uttrykk.
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Kunnskapsbygging
Doktorgradsavhandlinger i arkitektur har de siste 30 årene vært en kilde til kunnskap og kunnskapsutvikling i Norge. Et sentralt begrep i diskusjonen om kunnskapsbygging i arkitekturen har vært Research by Design, en tilnærming og metodikk som er spesifikk for de formgivende fagene. Hvor langt har denne utviklingen kommet?
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Mellom stubber og svaberg
Annekset ved arkitektens sommerhus spenner fra skogbunnen til fjellrabbene og gir mulighet for nye små opplevelser av det mektige fjordlandskapet.
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Nye prosjekter
Fra majonesfabrikk til kontor Ledsten Arkitektur AS har gjennomført en omfattende omprogrammering og ombygging av tidligere produksjonslokaler for Mills i Sofienbergenggaten 19 i oslo.
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Nye prosjekter
Ny skatehall i Oslo Dark Arkitekter har tegnet Oslo Skatehall, som skal være en av Nord-Europas største og best tilpassede skateparker. Prosjektet ligger på Voldsløkka og inkluderer også et utendørs skateanlegg.
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Lykten i Lillestrøm
Et enkelt og godt synlig tilbud til syklister og andre i Norges beste sykkelby
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Levedyktig bofellesskap
Borettslaget Kollektivet i Oslo hadde i 2016 eksistert i 40 år og markerte jubileet med å produsere en bok, på dugnad!
article_print Arkitektur N 06.02.2017
Hva kan vi lære av byggebataljene?
Den svenske arkitekturkritikeren Rasmus Wærn har skrevet en liten bok med den talende tittelen Bygge och bråk - konflikterna som format staden. Wærns anliggende er å forstå hva som skjer når nye byggeprosjekter skal realiseres.
article_print Arkitektur N 06.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt