Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Grønt skifte i bakerbransjen
Cerealfagdagen 2017 skal sette søkelyset på bakerbransjen og dens rolle i det grønne skiftet. Hold av dagen 30. mars!
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
"Vi jobber med sunne, miljø- og klimavennlige råvarer
Bakerbransjen er en privilegert bransje som får lov til å jobbe med og utvikle bakeprodukter og utnytte råvarer som er sunne, klima- og miljøriktige og sist, men ikke minst, fantastiske å spise. Vi snakker selvfølgelig om kornets fortreffelighet.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
Svensk brødkampanje spiller på klima
Den svenske brødkampanjen "Bread the future" har fått massiv oppmerksomhet og har bidratt til å endre våre naboers syn på brødets iboende helse- og klimaegenskaper.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
Ny struktur på BKL
Baker- og konditorlandslaget endrer struktur og skal fokusere på kompetanseoverføring internt i laget.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
Forebyggende helse-, miljø-, og sikkerhetsarbeid
Forebyggende arbeid innebærer å gjøre ting i forkant, altså før skaden, ulykken og/eller helseproblemene dukker opp. På den måten reduseres risikoen for at slike forhold inntreffer.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
PILOTTESTING AV INNVANDRERE
I Sverige har ni nyankomne innvandrere med bakgrunn fra bakerbransjen i sitt tidligere hjemland blitt testet med tanke på en fremtid i den svenske bakerbransjen.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
ARRANGERER STUDIETUR TIL OSLO
Den danske bransjeorganisasjonen Bager- og konditormestre i Danmark inviterer i år til kombinert landsmøte og studietur til Oslo. Landsmøtet vil bli avholdt ombord på DFDS' ferge 23. april. Mandag 24.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
Tror korn vil spille en viktig rolle i fremtidens kosthold
En sannsynlig fremtidsscenario er at folk må spise mer korn og grove grønnsaker og kutte ned på kjøttforbruket. Endringer i kosthold blir et viktig element i kutt av klimagassutslipp.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
SMÅNYTT
KAKEBAKER FYLLEKJØRTE En kvinne fra Sunnmøre er dømt til 22 dagers fengsel og en bot på 40 000 kroner for promillekjøring, melder smp.no. Kvinnen ble tatt fordi hun dultet borti en annen bil ved en dagligvarebutikk.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017
VI ER EN DEL AV LØSNINGEN
I debatten om klima og kravet om reduserte utslipp, er bakerbransjens produkter en del av løsningen. Det er kanskje tidenes gavepakke til bransjen.
article_print Baker og Konditor 17.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt