Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

Merkeubevisst?
Baker- og konditorbransjen benytter seg i liten grad av verdifulle merkeordninger som Spesialitet og Nyt Norge.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
ALLE GODE TING ER TRE
Sommeren er snart over oss. For noen betyr det ferie, for andre betyr det knallhard jobbing i det som er årets travleste måneder.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Små bakerier kan delta i kompetansenettverket
Kompetansenettverket for lokalmat er hovedsakelig rettet mot primærprodusenter. Likevel kan også små bakerier, med inntil ti ansatte som benytter seg av lokalproduserte råvarer, delta.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Bananas etter bananmel
Salget av bananmel vokser kraftig internasjonalt.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Hva skal til og hva er konsekvensene?
Hva skal til for at en virksomhet blir tariffbundet og hva er konsekvensene av å bli omfattet av en tariffavtale? Hvorfor man er bundet, hvordan man blir det og hva det kan innebære er ikke like godt kjent for alle.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Sosialt og faglig i Budapest
Årets Din Baker-tur gikk til vakre Budapest. For reisefølget på 159 ble det en kombinasjon av fag, sosialt samvær og severdigheter. Og så ble det siste kveld med gjengen for Vidar Skoglund og første møtet med glade bakere og konditorer for Georg Husebæk.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
Blant wienerbrød, brioche og scones
I Nofimas bakeri på Ås arrangeres det titt og ofte kurs for både lokalmatprodusenter og bakerier som satser eller ønsker å satse på økologiske råvarer.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
OM SAMBA
SamBa er et kompetansehevingstiltak som tilbys virksomheter i Baker- og Konditorbransjens Landsforening Bedriftene har vært representert av ledelse og tillitsvalgt
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
SMAKEN AV SOMMER
Mange bakerier har lansert nye produkter til sommersesongen. Her er noen smaksprøver.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017
får tidligere spesialisering
Et forslag til endring av tilbudsstrukturen i yrkesfaglig opplæring er nå på høring. Forslaget hensyntar bransjens forslag om tidligere spesialisering av baker- og konditorutdannelsen.
article_print Baker og Konditor 09.06.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt