Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

SMÅ-NYTT
TRONDHEIMSLAG TIL TOPPS I TINE MATCUP I knivskarp konkurranse med fire andre lag, var det til slutt Team VLM fra Strinda videregående skole i Trondheim som gikk av med seieren i TINE MatCup 2017.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
Blåkopiering av mat
- De selskapene som bruker blåkopiering i forbindelse med produktutvikling og kvalitetsarbeid, vil få et stort forsprang på konkurrentene sine.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
NY EMBALLASJETEKNOLOGI
Nettbutikken God mat på 123.no har tatt i bruk en helt ny emballasjeteknologi som garanterer kjølevaretemperatur i syv dager.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
Vet du nok om kundene dine?
For god innovasjon og produktutvikling er det grunnleggende å kjenne forbrukeren. Hva slags brød vil forbrukeren ha? Og hvordan vil de ha det?
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
En bransje med store muligheter
Mange bedrifter i bransjen viser stor grad av innovasjon og er dyktige på produktutvikling. Bedrifter i baker- og konditorbransjen er i en unik posisjon når det gjelder muligheter til å daglig utvikle nye produkter fra råvare til ferdig produkt, med nye smaker og design basert på kunnskap og dyktig håndverk.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
DA AANERUD BAKERI FIKK TURBO
Aanerud Bakeri på Årnes er synonymt med håndverk og kvalitet. Men når det noen ganger går litt trått, er det godt å ha en turbo å koble inn.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
ISKREM AV KORN, FRØ OG LINSER
La Compagnie des dessert har i år lansert fire nye iskremtyper basert på hvete, bokhvete, sesamfrø og brune linser.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
BRØDSKALAEN SKAL ENDRES
Brødskalaen skal endres og få ny beregningsmodell. Endringene trer i kraft i april 2018.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
FORUTSETNINGEN FOR Å HENGE MED
I denne utgaven har vi fokus på innovasjon og produktutvikling, kanskje noe av det aller viktigste for at vår bransje skal hevde seg fremover.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017
AUTOBRØD
Med denne franske oppfinnelsen kan bakerier selge brød også utenom åpningstiden.
article_print Baker og Konditor 07.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt