Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

NORGES BESTE SANDWICH
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
MERSALG
Din Baker inviterte til salgskurs.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
SMÅNYTT
LOKALMAT VOKSER RASKT Salget av lokalmat og lokal drikke vokser over dobbelt så raskt som omsetningen i resten av dagligvaremarkedet. Nye tall fra Nielsen Scan Track viser en økning på hele 8,8 prosent, noe som utgjør 4,8 milliarder kroner.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
ARBINN. NO
NHO-fellesskapets nye digitale tjeneste for arbeidsgivere.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
BYG SOM BRØDKORN I DANMARK
Paa foranledning af det tekniske landbruksudvalg vil der blivet foretaget forsøg med anvendelse af spiret rug til brød. Forsøgene skyldes den omstændighet, at en ikke ringe del af den danske rughøst som følge af det regnfulde veir spirede I negene inden hjemkjørselen. Samtidig med disse forsøg vil der paa Landbohøiskolen blive anstillet forsøg med anvendelse af byg som brødkorn.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
CEREALFAGDAGEN 2017 BLIR 30. MARS
Korn er klimasmart, og bakerbransjen i det grønne skiftet blir tittelen på Cerealfagdagen 2017. Landbruks- og matminister Jon Georg Dale er invitert. Sett av dagen du også. Innovasjoner i tråd med en miljøbevisst tankegang blir et sentralt tema under dagen.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
STOR TRO PÅ FORDEIG
Mel, vann, gjær og melkesyrebakterier - en fordeigsprosess som vil finne veien til de fleste norske deiger i fremtiden, tror Foodtech.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
FORDELAKTIG FORDEIG
Poolish, eller fordeiger gjør bakervarer bedre. Det muliggjør å lage sin egen smaksprofil på produktene samtidig som man kan få mindre kostnader.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
SERIØS SATSING I BERGEN
Tradisjonsrike Baker Brun i Bergen styrker satsingen på egne utsalg og bruker digitale hjelpemidler for å øke omsetningen.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016
Xích Lô
Jeg har vært konditor i restaurantbransjen i hele min karriere og grunnen til det er ferskhet.
article_print Baker og Konditor 02.12.2016

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt