Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Baker og Konditor

baker-og-konditor
Baker og Konditor er et fagblad som skal inspirere, engasjere og informere bakere, konditorer og andre som jobber med mat der brød og kaker er en del av hverdagen. Vårt mål er hele tiden å lage et av de mest moderne og delikate blader innen matbransjen i Norge. Sammen med nettstedet www.bakeri.net tar vi pulsen på baker- og konditorbransjen. Her presenteres oppskrifter og ideer, og vi går i dybden på utfordringer som bransjen står overfor som bl.a rekruttering, økologisk mat, helse og markedsendringer.

Vi gir bransjen tilbakemeldinger på hvilke trender som er i våre naboland, i Europa generelt og i resten av verden. Redaksjonen er i en tett dialog med de ulike aktørene innen bransjen for å lage et fagblad for hele bransjen og vi ønsker hele tiden innspill fra brukerne av fagbladet. Vi bruker aktivt gjesteskribenter fra ledende fagmiljøer i Norge, blant annet fra Nofima.
Opplag: 1 250
Frekvens: 10 utgaver pr år
Baker og Konditor
Vest Vind Media AS
6530 AVERØY
Tlf 71 51 34 70
Faks 23 08 87 10
Redaktør
Oddbjørn Roksvaag
906 22 158
oddbjorn@vestvind.no
Annonseansvarlig
Cicilie Øksenvåg Bjørshol
414 54 520
cicilie@vestvind.no

Utgiver:

Baker- og Konditorbransjens Landsforening


Trykkeri:

Flisa Trykkeri AS

Artikler fra mediet

DANMARK: PUGGET SEG TIL FAGBREV
Frederik Braüner Bjerge fra Aarhus har kun ni prosent syn. Han har likevel klart å nå sitt mål om å bli baker, melder ekstrabladet.dk.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
Lover godt for fremtiden
De seks utøverne i Årets Ung Konditor 2017 fikk mye velfortjent skryt etter konkurransen.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
SVERIGE: VERDENS BESTE BRYLLUPSKAKEKUNSTNER
Svenske Liv Sandberg (32) vant kåringen «Most inspiring wedding cake artist» under «Edible Artists Global Awards» i Hong Kong.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
LIKE GOD MUFFINS med mindre sukker
En søt, deilig og myk muffins trenger ikke lenger å være en «kaloribombe». Nå går det an å produsere muffins med mindre sukker og den samme gode smaken som før.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
Liten fremgang
I Danmark gikk 120 lærlinger i bakerfaget og 53 lærlinger i konditorfaget opp til svenneprøven i 2016. Det er en liten fremgang fra 2015, skriver magasinet Bager og Konditor.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
FERSKT TIL KVELDEN
Det svenske bakerne Martin Westin og Didrik Persson orker ikke mer nattjobbing. De var lei av alltid å være litt trøtte og ikke kunne ha et normalt sosialt liv. Derfor har de nå startet et eget bakeri som heller satser på kvelden, skriver sydsvenskan.se.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
Ønsker å starte diplomkonditorutdanning
Bransjen vurderer å starte opp en diplomkonditorutdanning etter samme mal som diplombakerutdanningen. Ennå gjenstår det litt arbeid.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
Prestér bedre med korn
Er du smart, spiser du grove karbohydrater når du skal konsentrere deg og yte maksimalt på studier, jobb eller trening.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
SØT SEIER FOR TONJE OG BKL
Det var mye å glede seg over i årets Konditor-NM.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017
NY VARIANT AV VESTLANDSLEFSA
Vestlandslefsa Lefsesnack er en ny variant Vestlandslefsa som har lenger holdbarhet enn den originale Vestlandslefsa. Mens originalen er holdbar i tre dager, er den nye lefsesnacken holdbar i hele ti dager.
article_print Baker og Konditor 10.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt