Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

LO-Aktuelt

lo-aktuelt
LO-Aktuelt er organ for Landsorganisasjonen i Norge. Målet med bladet er å gi bidrag til debatten om LOs holdninger i viktige økonomiske og faglig-politiske spørsmål. Målgruppen er norsk opinion og fagbevegelsens medlemmer og tillitsvalgte.
Opplag: 43 670
Frekvens: 20 utgaver pr år
LO-Aktuelt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 900 36 164
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Annonseansvarlig
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no

Utgiver:

Landsorganisasjonen i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Forbundsledere avblåser oljestrid
Oljekompromisset i Ap vil trolig føre til tilsvarende enighet også på LO-kongressen.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
LO-kongressen kan åpne for sekstimersdagen
Vi hører at robotene kommer og at de vil gjøre oss arbeidsløse. Hvorfor kan vi ikke bruke robotene til å avlaste oss, så vi får sekstimersdag i stedet?
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
Dagsorden og tidsbruk i AMU
Kan leder av AMU la være å føre opp saker på sakslisten, om disse blir meldt inn før møtet? Hvis møtet bare er på et par timer og det kan på forhånd estimeres at dette ikke er tilstrekkelig, er det noen «regler» for hvordan dette skal håndteres? Leder i AMU utrykker at det er ikke mulig å utvide tiden.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
Taper på Brexit
● ● Det er liten tvil om at Storbritannia vil tape på å gå ut av EU, skriver Robert Hansen, seksjonsleder for Europa på internasjonal avdeling i LO i en kronikk i AgendaMagasin.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
Kostbar Holship-dom
Mandag besluttet LO-sekretariatet at LO skal dekke 4 millioner kroner, litt over halvparten av de idømte saksomkostningene på drøye sju millioner kroner, som Transportarbeiderforbundet må betale etter dommen i Høyesterett. Dommen som falt 16.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
- Vi må ikke glemme Afrika
Livet i LO-toppen kan være kontrastfylt. Det har Tor-Arne Solbakken erfart som leder for det internasjonale arbeidet i norsk fagbevegelse.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
Advarer mot symbolsk aksjekapital
● ● LO er i mot at kravet til aksjekapital skal settes ned til en symbolsk sum av 1. krone. Beløpet har tidligere vært redusert fra 100 000 kroner til dagens 30 000 kroner.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
Flytter statlige jobber
● ● Regjeringen vil i løpet av vinteren legge fram en plan for en ny runde med utflytting av statlige arbeidsplasser, skriver FriFagbevegelse. LO Stats leder Egil André Aas (foto) forutsetter at de tillitsvalgte blir tatt med i den videre prosessenm.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017
Vil heve lønningene
● ● Europeisk fagbevegelse, Defs, vil gjøre 2017 til året for heving av lønningene til arbeidsfolk i Europa. - Tiden er moden for å friskmelde europeisk arbeidsliv.
article_print LO-Aktuelt 11.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt