Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

LO-Aktuelt

lo-aktuelt
LO-Aktuelt er organ for Landsorganisasjonen i Norge. Målet med bladet er å gi bidrag til debatten om LOs holdninger i viktige økonomiske og faglig-politiske spørsmål. Målgruppen er norsk opinion og fagbevegelsens medlemmer og tillitsvalgte.
Opplag: 43 670
Frekvens: 20 utgaver pr år
LO-Aktuelt
Postboks 8964 Youngstorget
0028 Oslo
Tlf 900 36 164
Faks
Ansvarlig redaktør
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no
Annonseansvarlig
Svein-Yngve Madssen
900 36 164
sym@lomedia.no

Utgiver:

Landsorganisasjonen i Norge


Trykkeri:

Ålgård Offset AS

Artikler fra mediet

Vil svekke likestillingsombudet
● ● LO frykter at regjeringen vil svekke likestillingsombudet. Regjeringen har foreslått å flytte Diskrimineringsnemnda til Bergen, vekk fra ombudet. LO mener at dette vil svekke ombudet.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Rengjør i Rikskringkastingens krinkelkroker
«Det hvite hus» på Marienlyst er som en liten by. Funkisperlen er like stor som 16 fotballbaner og huser over 2 000 ansatte. For renholderne er det mye å holde rent, men de elsker jobben i det ærverdige huset.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Må betale beskyttelsesvest
● ● Dørvaktene ved Youngstorget vertskap må betale sine egne stikkvester. Selskapet som ble kjent etter at de nektet å inngå tariffavtale vil ikke betale for nødvendig sikkerhetsutstyr for de ansatte.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
- Holder ikke å være sterke sentralt
LO-sekretær Terje O. Olsson spår en intens og tøff debatt om egen organisasjon på vårens LO-kongress.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Pris avgjør anbud
Over hele landet er det fortsatt pris som teller når husholdningsavfall går på anbud, viser en kartlegging Fagbladet har gjort.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Strengere krav for arbeidsavklaring
● ● - Vi vil heve terskelen for å komme inn i ordningen med arbeidsavklaringspenger og senke den for å komme ut av den, sier arbeidsminister Anniken Hauglie til NTB.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Støyen gjør oss slitne. Hva gjør vi?
Vi har fått målt støyen i lokalene, og målingene tyder på at vi er under 80 dB over en hel dag. Men det hjelper ikke, så lenge vi er slitne og får lett hodepine. Ledelsen sier de ikke er pliktig til å foreta seg noe, når vi under grensen. At kost-nytte-vurderingen tilsier at det er for dyrt med tiltak. Hva skal vi gjøre?
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Lærerne trenger nye kolleger
LO er skuffet over stortingsmeldingen «lærelyst - tidlig innsats og kvalitet i skolen». Hva er svakhetene ved regjeringens forslag?
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Den skjulte rikdommen
Verdens stater taper trolig 200 milliarder dollar årlig på skatteunndragelse.
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017
Revolusjonen som stoppet
Tema: Tine Heimdal er den eneste arbeidsplassen i Norge som har innført sekstimersdag permanent. Hvorfor får ikke vi andre det?
article_print LO-Aktuelt 05.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt