Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Sykepleien

sykepleien

Sykepleien er en redaksjonelt uavhengig publiksjon som utgis av utgis av Norsk Sykepleierforbund..Sykepleien publiserer nyheter og reportasjer, fag- og forskningsartikler og debattstoff.

Sykepleien utgir sitt magasin også i egen app for nettbrett. Nettsidene sykepleien.no er godt besøkt fra både mobil, brett og desktop. Sykepleien har mange følgere på Facebook og er på Instagram og Twitter.

 

Antall lesere: 340 000 (146.000 netto, TNS Gallup 2015)
Opplag: 101 347
Frekvens: 11 utgaver pr år
Sykepleien
Tollbugata 22
0104 OSLO
Tlf 02409
Faks
markedssjef
Ingunn Roald
91 60 38 12
ingunn.roald@sykepleien.no
Ansvarlig redaktør
Barth Tholens
22 04 33 50
40 85 21 79
barth.tholens@sykepleien.no
Annonseansvarlig
Maud P. Kaino
97 74 21 20
maud.kaino@sykepleien.no

Utgiver:

Norsk Sykepleierforbund


Trykkeri:

Color Print Norge AS

Artikler fra mediet

Nyheter Ni prosent av sykepleierne i Norge har tatt utdanningen i utlandet
Tall viser at ni prosent av sykepleiere som er i jobb i Norge, har tatt utdanningen i utlandet. Til sammenligning har bare 2,8 prosent av sykepleierne i Sverige tatt utdanningen utenlands.
article_web Sykepleien 24.02.2017
Innspill Vanskelig å fange opp deprimerte hjertepasienter
Relatert forskningsartikkel: Kartlegging av depressive symptomer ved hjertesykdom For å fange opp dem som har utviklet depresjon etter at hjertesykdommen debuterte, er det ikke nok med spørreskjema.
article_web Sykepleien 24.02.2017
Nyheter Kunsten å snakke med en lege
Funksjonshemmede barn får lettere hjelp når foreldrene tilhører samme sosiale klasse som legestanden, hevdes det i ny doktorgrad.
article_web Sykepleien 24.02.2017
Doktorgrad Symptomer hos KOLS-pasienter
Symptom Experiences in Patients with Chronic Obstructive Pulmonary Disease (COPD): A cross-sectional study I denne avhandlingen har sykepleier og høyskolelektor ved Lovisenberg Diakonale Høgskole, Vivi Lycke Christensen,
article_web Sykepleien 24.02.2017
Doktorgrad Pasienters og legers syn på kommunale akuttavdelinger
Experiences with decentralized acute healthcare services from different stakeholders' perspectives.
article_web Sykepleien 24.02.2017
Innspill Hvorfor fortsetter sykepleiere i yrket?
Ønsket om å gjøre noe godt for både pasientene og seg selv, er noe av drivkraften til sykepleiere som blir værende i yrket.
article_web Sykepleien 24.02.2017
Innspill Hjertetru versus profesjonsrammer
Hvorfor kan vi ikke verne om de varme hendene, samtidig som vi øker sykepleiekompetansen vår? spør Sunniva Stav Hagerup. Etter fem års erfaring som ufaglært i helsevesenet, bestemte jeg meg i 2014 for å studere sykepleie.
article_web Sykepleien 24.02.2017
Nyheter Helsepersonell overholder ikke opplysningsplikten
Helsepersonell ved Sykehuset Østfold er ikke flinke nok til å sjekke om pasienter som legges inn med alkoholforgiftning har omsorg for barn, ifølge Fylkesmannen.
article_web Sykepleien 23.02.2017
Innspill Kampen om sykepleiere
Ansiennitet er blitt våpenet i kampen om sykepleierne. Er det rettferdig, spør Tanja Watnås. Hvilken lønn vi får har tradisjonelt vært avhengig av minst to faktorer, hvilken utdanning vi har og hvilken ansiennitet vi opparbeider oss.
article_web Sykepleien 23.02.2017
Innspill Tåka ligger fortsatt tykk
Den politiske viljen til å gjøre noe med tåkeprat og teoripress på sykepleiestudiet er fremdeles fraværende i Kunnskapsdepartementet. Klarspråk er overlatt et annet departement, skriver Cathrine Krøger.
article_web Sykepleien 23.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt