Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Voss med fri flyt av fristelser
Voss er en sammenhengende fest for alle som liker å bruke kroppen, og på terskelen til Nærøydalen smelter verdensarven og kulturarven sammen på vakkert vis.
article_web Bobilverden 26.02.2017
Oppgraderer campingplassene
Camping Adriatic by Valamar er et av de ledende turistselskapene i Kroatia med hele 13 campingplasser langs Adriaterhavskysten fra Istria og Krk i nord til Dubrovnik i sør.
article_web Bobilverden 23.02.2017
Middelalderbro over Drina forteller historien
Broer er majestetiske kunstverk, de kan både knytte mennesker tettere sammen, eller markere skille mellom to folkeslag.
article_web Bobilverden 22.02.2017
Sverige får nye regler for overlast
I Sverige regnes overlast i prosent av godkjent lasteevne - ikke av totalvekt. Det kan bety tidlig bøtlegging og inndragning av førerkortet. Transportstyrelsen har varslet endringer i reglene, men det vil ta tid.
article_web Bobilverden 19.02.2017
Trigano Group kjøper Adria
Det franske selskapet TRIGANO overtar slovenske Adria for et ukjent beløp, melder Practical Motorhome.
article_web Bobilverden 19.02.2017
Hvor er det snø i vinterferien?
Det nærmer seg skolenes vinterferie og mange tar fri en dag eller to ekstra for å reise på fjellet disse dagene. Vinteren har så langt vært snøfattig i store deler av Norge.
article_web Bobilverden 17.02.2017
Orust det nye Strømstad?
Skal Orust på Sveriges vestkyst bli et viktig reisemål for norske bobilister? Et av de kommunale utvalgene har bedt sin etat om å ordne bobilplasser i seks av byene i kommunen. Flere av dem kan komme i tilknytning til gjestehavner.
article_web Bobilverden 16.02.2017
Hymer kjøper britisk bobilprodusent - vil bli global leverandør
Erwin Hymer Group har gjort et strategisk oppkjøp av en av Storbritannias ledende produsenter av bobiler og campingvogner. Oppkjøpet skal styrke tilstedeværelsen i det nest største europeiske markedet.
article_web Bobilverden 16.02.2017
De vil bli enda bedre
Sist uke hadde Norges Caravanbransjeforbund (NCB) årsmøte, medlemsmøte og fagdag. Innholdet i møtene viser at forbundet har et sterkt ønske om bidra til å gjøre medlemmene flinkere i møtet med kundene.
article_web Bobilverden 15.02.2017
Hvilken bobilplass er Norges beste?
Hvilken bobilplass (bobilparkering) er den beste i landet? I år blir det for første gang arrangert en landsomfattende kåring av Norges beste bobilplass. Det er Norsk Bobilforening (NB) som står bak kåringen.
article_web Bobilverden 14.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt