Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Nå åpner Trollstigen for sesongen
- Store deler av Bispefonna har smeltet, og i samråd med geologene våre har vi kommet fram til at rasfaren er svært liten, forteller byggeleder Kaj-André Døving.
article_web Bobilverden 23.05.2017
Nye regler har blitt nyere
I Danmark har mange parkeringsbestemmelser blitt gjemt bort på kommunale hjemmesider og du som besøkende forventes å kunne dem. Nå har en av de danske foreningene fått medhold i en klage.
article_web Bobilverden 19.05.2017
1000 bobiler besøker fritidsmesse?
Arrangørene venter at 1000 bobiler vil ta turen tilårets utgave av Fritidsmässan, som arrangeres i Kristinehamn. Husbilsklubben med sine 13 000 medlemmer vil alene være representert med 600 bobiler i forbindelse med sitt årsmøte under messa.
article_web Bobilverden 18.05.2017
Veien for konger, veien du ikke kan kjøre, men likevel besøke
Den 100 kilometer lange strekningen er en del av den første kjørevegen mellom Øst- og Vestlandet, og ble laget for hest og kjerre på slutten av 1700-talet. Nå er den rehabilitert og hedret med flere priser for arbeidet som er gjort.
article_web Bobilverden 16.05.2017
Hvem selger bobilene?
Over halvparten av alt kjøp og salg av brukte bobiler i Norge går utenom NCB-forhandlere. For nye bobiler er situasjonen en helt annen, men hvor stor andel er privatimport eller går gjennom uorganiserte bedrifter?
article_web Bobilverden 14.05.2017
Syng høyt i bilen - det er bra for helsen!
Å synge høyt etter musikken på bilstereoanlegget kan faktisk være bra for helsen din. Det mener en fremtredende ekspert på helseeffekter av sang. På neste bobiltur er det bare å slå seg løs og pleie helsen.
article_web Bobilverden 12.05.2017
Miljømerker i Europa
Både Tyskland, Frankrike, Østerrike og Danmark har innført krav om miljøoblat i områder utsatt for høy forurensing. Kravene gjelder imidlertid ikke alltid for alle kjøretøy. Det er også forskjell på kjøretøy over og under 3500 kg.
article_web Bobilverden 10.05.2017
Gass på bobiltur i Europa
EU har standardisert mye, men gassflasker og koblingene på disse er ikke blant disse. Derfor finner du et uttall av koblinger til bruk i de forskjellige landene. Disse kan ikke brukes om hverandre.
article_web Bobilverden 07.05.2017
Festivalsommer hos grannen
Halve Norge er regelmessig i Sverige. Vi i bobil er intet unntak. I sommerhalvåret har grannen mye variert underholdning å by på. Det blirmusikk for både den ene og den andre på den andre siden av grensa når grannen har festivalsommer.
article_web Bobilverden 04.05.2017
Bobil øker mest på svenske campingplasser
Besøket på svenske campingplasser øker sterkt. Det er bobiler som står for den største økningen. Om sommeren utgjør besøket på campingplassene hele 43 prosent av alle kommersielle overnattinger i Sverige.
article_web Bobilverden 04.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt