Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Norges på langs, del 2
På vår vei sørover langs E6 har vi nå kommet til Trøndelagsfylkene med Lotto-kommunen Verdal, Levanger og Stjørdal før ankomst til Trondheim med både Nidarosdomen og Munkholmen. Dette er del 2 av en artikkel som startet i Kirkenes.
article_web Bobilverden 26.03.2017
Norge på langs, del 1
Det er bare en vei i Norge som kan kalles Norges Hovedvei med stor H. Det er ikke nødvendigvis fordi den er en attraksjon i seg selv.
article_web Bobilverden 26.03.2017
- Vi må ikke rote bort kundenes drømmer
Hvordan vi oppfører oss i ettermarkedet avgjør om vi får lov til å selge flere bobiler til en kunde. Oppførselen etter at bobilen er levert er absolutt det viktigste for å lykkes.
article_web Bobilverden 23.03.2017
Tid for våreventyr og drømmer
Det er sesong for vårens vakreste eventyr - sesongstart hos bobilforhandlerne. Nye og gamle bobilister strømmer til for å se og drømme. I bobilfylket Rogaland samarbeider flere forhandlere og partnere om et felles arrangement neste helg.
article_web Bobilverden 20.03.2017
- De fleste er redde for å kjøre i mørket. Er du?
Mer enn åtte av ti europeere er redde for å kjøre i mørket. Kvinner er reddest. Frykten for å kjøre på fotgjengere langs mørke veier blir trukket frem som en av flere stressfaktorer ved mørkekjøring. Det skriver Ford i en pressemelding.
article_web Bobilverden 20.03.2017
Reiselivsmelding nesten uten bobiler
- Fjoråret var nok et rekordår for reiselivsnæringen i Norge, med stadig flere besøkende og vekst i verdiskapningen. Få om noen annen næring kan vise tilsvarende utvikling i etterspørselen.
article_web Bobilverden 17.03.2017
Tett på natur og fugleliv
På Sunnmøre finner du en verdensberømt øy. Berømmelsen skyldes et rikt fugleliv og med bobilen kan du bo tett på begivenhetene. Om lag 500.000 fugler holder til her. Det er lundefugl, havsule, alke, krykkje og lomvi.
article_web Bobilverden 16.03.2017
Forhandler dobler i Brumunddal
Verkstedkapasiteten eret av de viktigste kriteriene for videre vekst og kundetilfredshet. Forhandleren i Brumunddalinvesterer 2,5 millioner kroner i utvidelser av lokaler som har vært for trange.
article_web Bobilverden 14.03.2017
Prestisjepris til rasteplass på nasjonal turistveg
Nasjonale turistveger satser på design og naturopplevelser. Naturen ligger der. Arkitektur og kunst blir tilført som en ekstra opplevelse til reisende. Flere av installasjonene er premiert.
article_web Bobilverden 14.03.2017
Kabe med ny produksjonslinje og nyansettelser
Kabe er i ferd med å legge om og utvide produksjonen. Noe produksjon flyttes til nye lokaler for å få plass tilen helt ny produksjonslinje for bobiler. Arbeidene er i gang og skal avsluttes i år.
article_web Bobilverden 13.03.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt