Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

Bobil med barnerom
Rapidos dattermerke Itineo har spesialisert seg på prisgunstige og praktiske biler for familiebruk. Nå lanserer de en bil med eget barnerom. Fargerikt barnerom i SLB700, men vi setter et spørsmålstegn ved materialvalget.
article_web Bobilverden 16.08.2017
Vellykket prøveprosjekt med bobilplass i sentrum
I to år har kommunen og billaget i det stille gjennomført et forsøk med bobilplass. Og bobilene har kjent sin besøkelsestid.
article_web Bobilverden 15.08.2017
Forenkling og forbedring hos Rapido
Rapido har fått et skikkelig løft med sin 2018-kolleksjon. En total gjennomgang av både eksteriør- og interiørdesign, og en forenkling av modellbetegnelsene.
article_web Bobilverden 13.08.2017
Campinplasser rasert i Italia
Rina Jeanette Lindgren og familien bodde på Union Lido Camping da stormen rammet. I den italienske regionen Veneto ble flere campingplasser torsdag kveld rasert av det som omtales som en tornado med en vindstyrke på 110 km/t.
article_web Bobilverden 12.08.2017
Byen som brått ble ekstra bobilvennlig
Når behovet først ble identifisert snudde administrasjonen seg raskt. Strømkabel ble gravd ned og vannkran ble montert og vipps kunne bobilistene overnatte sentralt i byen. Hele prosessen tok bare et par måneder med ubyråkratisk arbeid.
article_web Bobilverden 10.08.2017
En oase for bobiler
Det startet smått med 28 bobilplasser sent på høsten i 2014. I år har de 170 bobilplasser fordelt på to områder med 300 meters mellomrom. To kunstige innsjøer og god plass har slått an blant bobilistene.
article_web Bobilverden 09.08.2017
Droppet sommerferien for å få ferdig bobilplassen
Nå er det bare noen dager til den nye bobilplassen i Trondheim åpner. Den ligger sentralt plassert på Tollposttomta og skal gi et langt bedre tilbud til besøkende turister i bobil enn parkeringsplassen på Øya.
article_web Bobilverden 07.08.2017
Bybobil eller CUV?
Hva skal en såkalt bybobil kalles? Til nå har den blitt kalt Kastenwagen på tysk, Camper Van på engelsk, plåtis i Sverige og bybobil i Norge.
article_web Bobilverden 06.08.2017
Fridfullt i Sverige
Vil du tilbringe fridagene i fred og ro?
article_web Bobilverden 03.08.2017
Forsiktig evolusjon hos Carthago
Carthago befester sin posisjon som premium-merke med flere prestisjetunge utmerkelser, samtidig som de gradvis forbedrer sine produkter. Dusj med kombinasjon Sort/sandgrå er mer behagelig å se på enn hvitt.
article_web Bobilverden 31.07.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt