Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Bobilverden

bobilverden

Bobilverden er et uavhengig nettmagasin grunnlagt i 2012. Innholdet spenner over temaer som reisetips, nyheter om bobiler og utstyr, bobilplasser, lesernes opplevelser, tekniske og juridiske råd, rammevilkår og ellers alt som har med bruk av og opplevelser i bobil å gjøre.
Bobilverden publiserer tre ganger per uke eller oftere.

Siste 12 måneder ble over 1 millioner artikler lest i magasinet. (medio september 2016)
Bobilverden har over 27.000 tilhengere på Facebook og publiserer regelmessig der og på Twitter.

Bobilverden
Rådhusgata 4
Oslo
Tlf 22 68 84 60
Faks
Ansvarlig redaktør
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no
Annonseansvarlig
Knut Randem
22 68 84 60
928 87 727
post@randem.no

Utgiver:

Randem Media AS


Artikler fra mediet

- Positivt med konkurranse
Det som skjer i bransjen nå er positivt. Det er veldig bra med konkurranse. Det hjelper oss å prioritere til fordel for kundene. Våre 20 forhandlere skal tydeligere framstå som ett forhandlernett i tiden som kommer.
article_web Bobilverden 23.04.2017
Krever endringer for å hindre villcamping
- Situasjonen er ute av kontroll, bobilene blokkerer store parkeringsarealer langs strendene, og det er manglende muligheter til å følge opp bøter som gis til utenlandske bobiler.
article_web Bobilverden 22.04.2017
Har du sjekket gassgrillen før sesongstart?
Grillsesongen starter nå for de fleste av oss. Om du bruker en gassgrill bør du sjekke noen viktige punkter før ditt første grillmåltid for sesongen.
article_web Bobilverden 20.04.2017
Langs Silkeveien i bobil
På ti uker skal 21 bobiler kjøre langs Silkeveien, gjennom ni land til Beijing. Det er en reise på 13.000 km, som vil by på mange kulturelle høydepunkt. Reisen startet i går.
article_web Bobilverden 19.04.2017
På highwayen i bobil
Da det ble klart at påsken ble i USA, var ikke ideen om å leie bobil langt borte. Ingeborg Dirdal og Bjørn Ingvaldsen har kjørt land og strand rundt i Europa med bobil. Nå har de testet livet på highwayen.
article_web Bobilverden 18.04.2017
Lykken er en bobil
Elbjørg og Per Føyner vekslet eneboligen inn i rekkehus og bobil. Begge er ganske stae av natur. Derfor lar de ikke alskens helseplager legge en demper på utferdstrangen.
article_web Bobilverden 14.04.2017
Maurtuen Marielyst i Danmark
Lolland og Falster er gjort unna på et blunk på gode veier for dem som skal til fergehavnene i Gedser eller Rødby. Vi har mellomlandet i Marielyst og fått med mye feriemoro både for barn og voksne.
article_web Bobilverden 11.04.2017
Fire studenter på førstereistur med bobil
At vi noen gang skulle kjøre bobil, og det attpåtil vinterstid, var nok forholdsvis fjernt da vi kom sammen på lesesalene på Universitetet i Trondheim på nyåret.
article_web Bobilverden 09.04.2017
10 minutter på padden gjør deg bilsyk
Hele to av tre personer er disponert for å bli bilsyke. Det går hardest utover småbarn og tenåringer, men også voksne blir bilsyke. Legg bort mobiltelefonen eller andre skjermer er ekspertenes enkleste råd.
article_web Bobilverden 08.04.2017
Palmefredagen har flest ulykker - kjør ekstra pent i dag
Fredag før palmesøndag skiller seg ut som ulykkesdag på veiene i påsketrafikken. De fleste personskadeulykkene de siste ti årene skjedde på de store utfartsveger som E6, E16 og rv. 4 og rv. 25. Problemet er størst på Østlandet.
article_web Bobilverden 07.04.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt