Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Dagligvarehandelen

dagligvarehandelen
Dagligvarehandelen er Norges eneste ukeavis for dagligvarebransjen. Avisen har en utpreget aktualitetsprofil, med bred nyhetsdekning og omfattende reportasjestoff fra bransjen i inn- og utland. Dagligvarehandelen går i dybden i en rekke temautgaver og minitemaer med stor nytteverdi for målgruppen.

Dagligvarehandelen leses av 75% av lederne i dagligvare detalj og 71% i kiosk/bensin/service.

Daglige oppdateringer av bransjenyheter i nyhetsbrev og på www.dagligvarehandelen.no
Antall lesere: 71 000 (IPSOS MMI 2014)
Opplag: 17 934
Frekvens: 41 utgaver pr år
Dagligvarehandelen
Mariboes gate 8
0183 OSLO
Tlf 22 62 91 90
Faks
Ansvarlig redaktør
Are Knudsen
95 11 05 13
are@dagligvarehandelen.no
Annonseansvarlig
Bjørg Ekelund
45 00 72 68
bjorg@dagligvarehandelen.no

Utgiver:

Trade Press AS


Trykkeri:

Agderposten Trykk AS

Artikler fra mediet

Økt produksjon av kyllingkjøtt i 2016
Oslo (NTB): Ifølge Land Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.01.2017
Dagligvarekamp gir reklamevekst
De ferske årstallene til Mediebyråforeningen viser at utendørs som reklamekanal vokste med nesten ti prosent i fjor, og fikk en omsetning på nærmere 450 millioner kroner, skriver Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.01.2017
Rema merker kundeboikott
Rema1000-kunder over hele landet har sagt de vil boikotteRemai forbindelse med at de fjerner varer de er glade i.Forrige uke merket ifølge Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.01.2017
Åpner ny butikk i Førde
Den nyebutikkenblir for tiden klargjort i lokalet til en utflyttetlampebutikk, og åpnar en gang i februar med fire ansatte, skriver Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.01.2017
Ute av dagligvare, satser på kafé
- Det er en høyrisikosport å være leverandør til dagligvarekjedene, sier Gjermund Østby til Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.01.2017
Økt interesse for dagligvarer på nett
Mens de store matvarekjedene kjemper intenst seg imellom om å lokke kunder inn i butikkene sine, viser Plots Mat på nett-barometer 2017 at 38 prosent av de som i fjor handlet matvarer Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.01.2017
Daim på rull
Daimrull er årets første nyhet fra Freia. Tilsvarende rull fra Marabou har vært i salg lenge i Sverige, og Freia har allerede Krokanrull på det norske markedet. Nyheten er foreløpig observert kun hos 7-Eleven.
article_print Dagligvarehandelen 17.01.2017
Kiwi fosser inn i 2017
Kiwi startet året 2017 med en markedsandel som for første gang i kjedens 28 år lange historie er på over 20 prosent.
article_print Dagligvarehandelen 17.01.2017
Ikke helt på skinner
article_print Dagligvarehandelen 17.01.2017
Smak er smekkfull
I begynnelsen av februar er det igjen duket for Smak. Årets messe er fylt til randen av utstillere og byr på et sterkt utvidet konkurranseprogram.
article_print Dagligvarehandelen 17.01.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt