Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Dagligvarehandelen

dagligvarehandelen
Dagligvarehandelen er Norges eneste ukeavis for dagligvarebransjen. Avisen har en utpreget aktualitetsprofil, med bred nyhetsdekning og omfattende reportasjestoff fra bransjen i inn- og utland. Dagligvarehandelen går i dybden i en rekke temautgaver og minitemaer med stor nytteverdi for målgruppen.

Dagligvarehandelen leses av 75% av lederne i dagligvare detalj og 71% i kiosk/bensin/service.

Daglige oppdateringer av bransjenyheter i nyhetsbrev og på www.dagligvarehandelen.no
Antall lesere: 71 000 (IPSOS MMI 2014)
Opplag: 17 934
Frekvens: 41 utgaver pr år
Dagligvarehandelen
Mariboes gate 8
0183 OSLO
Tlf 22 62 91 90
Faks
Ansvarlig redaktør
Are Knudsen
95 11 05 13
are@dagligvarehandelen.no
Annonseansvarlig
Bjørg Ekelund
45 00 72 68
bjorg@dagligvarehandelen.no

Utgiver:

Trade Press AS


Trykkeri:

Agderposten Trykk AS

Artikler fra mediet

Resistent bakterie svært utbredt i danske svin
NTB-Ritzau: I 2014 viste en screening at bakterien fantes i 68 prosent av besetningene. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 24.02.2017
Åtte er bedre enn fem om dagen
-Jo merfrukt og grønt folk spiste, jo lavere var den generelle risikoen for hjertesykdom, slag, kreft og tidlig død.Resultatene støtter anbefalingene om å øke inntaket av frukt og Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 24.02.2017
Tisset inne på Kiwi og stakk av - kompisen måtte vaske
Melding om en mann som har urinert på noen varer inne i en matbutikk. Stukket fra stedet, meldte politiet i Drammen torsdag formiddag. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 24.02.2017
Mathallen må ut med 500.000 i eiendomsskatt
I disse dager kreves det for første gang inn eiendomsskatt også for næringseiendommer i Oslo. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 24.02.2017
Tysk kjøtt feilmerket som norsk
Ifølge pakningene er produktet fra Norge, men slaktet og skåret i Tyskland. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 24.02.2017
Hvem skal utrede matkasteloven?
I forrige uke sendte Knut Storberget, som representerer Næringskomiteen for Arbeiderpartiet på Stortinget, spørsmål til landbruks- og matministeren. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 24.02.2017
Vinmonopolet tar av på nett
I fjor satte nettbutikken til Vinmonopolet ny rekord med over 140.000 bestillinger, en økning på hele 190 prosent siden 2010, melder Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 23.02.2017
Michelin-stjerne til sushirestaurant i Stavanger
Sushirestauranten var på forhånd en av de norske favorittene til å få sin første Michelin-stjerne. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 23.02.2017
Norsk Standard for kvalitet på skrei
Standarden har kriterier for hel fisk og biprodukter, og nytt i den reviderte utgaven er økt oppmerksomhet på kvalitetskriterier for filetprodukter. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 23.02.2017
Felles standard for lokalmatprodusenter
- Interessen for lokalmat er fenomenal i Norge om dagen. Det syder og bobler, og dukker opp spennende produsenter i hver krik og krok av landet.
article_web Dagligvarehandelen 23.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt