Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Dagligvarehandelen

dagligvarehandelen
Dagligvarehandelen er Norges eneste ukeavis for dagligvarebransjen. Avisen har en utpreget aktualitetsprofil, med bred nyhetsdekning og omfattende reportasjestoff fra bransjen i inn- og utland. Dagligvarehandelen går i dybden i en rekke temautgaver og minitemaer med stor nytteverdi for målgruppen.

Dagligvarehandelen leses av 75% av lederne i dagligvare detalj og 71% i kiosk/bensin/service.

Daglige oppdateringer av bransjenyheter i nyhetsbrev og på www.dagligvarehandelen.no
Antall lesere: 71 000 (IPSOS MMI 2014)
Opplag: 17 934
Frekvens: 41 utgaver pr år
Dagligvarehandelen
Mariboes gate 8
0183 OSLO
Tlf 22 62 91 90
Faks
Ansvarlig redaktør
Are Knudsen
95 11 05 13
are@dagligvarehandelen.no
Annonseansvarlig
Bjørg Ekelund
45 00 72 68
bjorg@dagligvarehandelen.no

Utgiver:

Trade Press AS


Trykkeri:

Agderposten Trykk AS

Artikler fra mediet

Norsk Kylling på Støren vinner Rema-kåring
Både kunder og Kjøpmenn legger merke til Norsk Kylling sin satsning på kvalitet og dyrevelferd. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Dale åpner for gårdssalg av upasteurisert melk
NTB): I juni i år ble en tidligere melkebonde dømt til fengsel for organisert salg av upasteurisert melk. Dommen fikk statsråden til å reagere. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Norsk fiskerinæring i stadig fremgang
NTB): - Vi er svært godt tilfreds med utviklingen og ringvirkningene av næringen. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Dagligvarebransjen på merkvaretoppen
Øverst på listen troner Finn, men allerede på andreplass følger Kiwi. Deretter finner vi Tine på tredje, Meny på syvende, Gilde på åttende og Q på niende plass. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Lofoten Røkt ørret ble Norgesmester!
- Vi er veldig stolte av vår røkte ørret. Med gull for Lofoten røkt ørret og bronse for Lofoten røkelaks, er vi svært fornøyde. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Vi jobber mindre for maten nå enn noen gang før
I 1984 måtte vi jobbe 4 timer og 30 minutt for den samme maten som i dag bare koster oss 1 time og 22 minutt med arbeid. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Rema styrker lokalmatsatsingen
- Helt i tråd med målet om å gjøre lokalproduserte varer mer tilgjengelig, sier administrerende direktør Ole Robert Reitan i Rema 1000 i en pressemelding. - Det er en Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 18.08.2017
Vil merke dyrevennlig mat
I fjor høst satte Dyrevernalliansen logoen sin på ferskosten Nyr, som produseres av Grøndalen Gård. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.08.2017
Klimaendringer vil redusere matproduksjon
NTB-AFP): De tidligere studiene har brukt en rekke metoder, fra eksperimenter i åkre, simuleringer av hvordan ulike avlinger reagerer på temperaturendringer, til statistiske modeller basert på v Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.08.2017
Stor variasjon i oppslutning om Skolefrukt i landets fylker
- Alle norske grunnskoler har ved skolestart mulighet for å tilby elevene sine Skolefrukt, enten betalt av foresatte, kommuner, skole eller andre. Ønsker du å lese resten av artikkelen?
article_web Dagligvarehandelen 17.08.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende diabetes diabetesforum din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forskningsetikk forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt