Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Dagligvarehandelen

dagligvarehandelen
Dagligvarehandelen er Norges eneste ukeavis for dagligvarebransjen. Avisen har en utpreget aktualitetsprofil, med bred nyhetsdekning og omfattende reportasjestoff fra bransjen i inn- og utland. Dagligvarehandelen går i dybden i en rekke temautgaver og minitemaer med stor nytteverdi for målgruppen.

Dagligvarehandelen leses av 75% av lederne i dagligvare detalj og 71% i kiosk/bensin/service.

Daglige oppdateringer av bransjenyheter i nyhetsbrev og på www.dagligvarehandelen.no
Antall lesere: 71 000 (IPSOS MMI 2014)
Opplag: 17 934
Frekvens: 41 utgaver pr år
Dagligvarehandelen
Mariboes gate 8
0183 OSLO
Tlf 22 62 91 90
Faks
Ansvarlig redaktør
Are Knudsen
95 11 05 13
are@dagligvarehandelen.no
Annonseansvarlig
Bjørg Ekelund
45 00 72 68
bjorg@dagligvarehandelen.no

Utgiver:

Trade Press AS


Trykkeri:

Agderposten Trykk AS

Artikler fra mediet

Salattopping fra Den Lille Nøttefabrikken
Dere som følger meg på Snap så kanskje at jeg nærmest gikk på et stort stativ med nøtter fra Den Lille Nøttefabrikken i forrige uke. På det stativet hang det poser med Desserttopping og Salattopping.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Trygt å spise kylling
Prøveresultater fra Norsk Kylling viste ingen helsefarlige verdier av E.coli i kyllingen.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Glad i å prate med folk
- Jeg elsker å prate med mine ansatte og spørre dem om hvordan de har det. Vi har mange faste kunder og dem blir jeg også godt kjent med. Det skjer så mye hele tiden når man jobber i butikk.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Vil løftes på vingene til Diplom-Is
Iskremen til Kulinaris transporteres i bilene til Diplom-Is. Den lille iskremprodusenten håper det skal få dem ut i flere butikker.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Helgrønt hos Kiwi i Sande
Når Torbjørn Johannson dukker opp på en butikkåpning, aner man at miljøet er i fokus.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Vil ha mer vegetarmat
- Vi er bare i startgropen, og engasjementet blant folk er veldig stort når det gjelder vegetariske produkter, sier ferskvareansvarlig Espen Lie i Meny.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Norske iskremprodusenter samles på nett
Iskremforeningen.no er et felles initiativ fra fire av de største iskremprodusentene i Norge, Diplom-Is, Hennig-Olsen Is, Kulinaris og Isbjørn Is.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Tror ikke avgiften påvirker salget
I revidert nasjonalbudsjett valgte regjeringen å beholde grunnavgiften på drikkevareemballasje som den er. Rema-kjøpmann Mariusz Betker i Halden tviler på om avgiften får mange kunder til å fare til Sverige for kjøpe øl og brus.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Fornøyd med de ansatte
- Kjempeflott at vi har full pott når det gjelder personell. Vi jobber veldig hardt for at de ansatte skal trives, sier butikksjef Jan Ivar Florentz i Spar Stovner i Oslo.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017
Økt flyt av jordbruksvarer fra EU
Norge og EU ble nylig enige om en avtale om handel med jordbruksprodukter. Avtalen åpner for økt import av jordbruksvarer fra EU-landene.
article_print Dagligvarehandelen 23.05.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren bistandsaktuelt blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene fontene-forskning forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hold-pusten hus-bolig i-skolen journalen journalisten juristkontakt kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren uniforum universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt