Alle mediene redigeres i henhold til
redaktørplakaten og vær varsom-plakaten.

Kommunal Rapport

kommunal-rapport
Hver uke distribueres Kommunal Rapport til de viktigste beslutningstagerne i Kommune-Norge. Erfaringer i offentlig sektor utveksles og felles utfordringer drøftes. Naturlige stoffområder er økonomi, IKT, helse og omsorg, organisasjon og ledelse, oppvekst, kultur og næringsutvikling. Kommunal Rapport er den viktigste markedsplassen for leverandører til sektoren, og gir den beste dekning på ledige stillinger på ledernivå i offentlig sektor.
Antall lesere: 87 000 (Gallup Fagpresse 15.2)
Opplag: 9 039
Frekvens: 40 utgaver pr år
Kommunal Rapport
Boks 1940 Vika
0125 OSLO
Tlf 24 13 64 50
Faks
Ansvarlig redaktør
Britt Sofie Hestvik
951 45 480
bsh@kommunal-rapport.no
Redaktør
Ole Petter Pedersen
900 57 640
ole.petter@kommunal-rapport.no
Annonseansvarlig
Fred Scharffenberg
92 01 07 05
fred@kommunal-rapport.no
Annonseansvarlig stilling
Wencke Røise
93 00 19 59
wencke@kommunal-rapport.no

Utgiver:

Kommunal Rapport AS


Trykkeri:

Amedia Trykk Lillestrøm AS

Artikler fra mediet

Vanlige knalltall i trønderhovedstaden
Resultatbørsen. For sjette gang på sju år leverer Trondheim et netto driftsresultat som er langt over det anbefalte nivået. Det viser de ureviderte tallene som kommunen har oversendt til Kommunal Rapport.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Milliardoverskudd i Bergen
Resultatbørsen. For første gang passerer Bergen 1 milliard kroner i netto driftsresultat. Høye marginer må til for å få kontroll på økonomien, mener finansbyråden.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
- Belastende og ensomt å være varsler
Video. Spesialrådgiver Ragnar Theis Holvik i Grimstad kommune valgte å stå fram som varsler. - Det viktigste for meg er at jeg kan se meg selv i speilet, sier han.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
I retning Robek-exit
Resultatbørsen. Sentrum for den største sammenslåingen leverer overskudd uten å imponere.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Flere ordførere fortvilet over å bli stående alene
Politikk. Flere ordførere håpet å bli tvunget til sammenslåing med nabokommuner, men ble ikke hørt. - Galskap, sier Loppa-ordfører Steinar Halvorsen. Samarbeidspartiene med André N.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Orddeling, bindestrek og særskriving
Språkspalta. Mange av de ordene vi bruker i norsk, består av flere ord. Da er det fristende å dele ordene. Men vi risikerer å endre meningsinnholdet. En regel er å unngå for lange ord.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Ikke skyld på elevene!
Kronikk. Nesten to skoleårs forskjell i læring skiller de beste skolene fra de svakeste. Det er skolene og skoleeier som feiler, ikke barna. Spørsmålet er ikke om vi skal måle elevenes læring, men hvordan vi skal måle.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Stor bekymring - lite action
Debatt. Nå trenger vi et sykepleierløft som gjør det mer attraktivt å bli og forbli sykepleier. Rekruttering av sykepleiere er blant de største utfordringene kommunal sektor har.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Nå kan du søke om penger til søppelrydding langs kysten
Energi og miljø. Fram til 16. mars kan man søke Miljødirektoratet om penger til prosjekter som kan bidra til å rydde opp i forsøplingen langs kysten og i havet.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017
Oslo byråd vurderer ny avgift for bensin- og dieselbiler
Energi og miljø. Byrådet i Oslo vil innføre en ny avgift for tunge kjøretøy allerede i år og vurderer nå muligheten for en ny avgift for personbiler også, ifølge Aftenposten. Oslo byråd jobber for redusere eksos fra biler i byen.
article_web Kommunal Rapport 24.02.2017

Sider

Nyhetsbrev

Lag ditt eget nyhetsbrev:

Mer om mediene i Fagpressen

advokatbladet agenda-316 allergi-i-praksis arbeidsmanden arkitektnytt arkitektur-n astmaallergi automatisering baker-og-konditor barnehageno batliv bedre-skole bioingenioren blikkenslageren bobilverden bok-og-bibliotek bondebladet buskap byggfakta dagligvarehandelen demens-alderspsykiatri den-norske-tannlegeforenings-tidende din-horsel energiteknikk fagbladet farmasiliv finansfokus fjell-og-vidde fontene forskerforum forskningno forste-steg fri-tanke frifagbevegelse fysioterapeuten golferenno gullur handikapnytt helsefagarbeideren hk-nytt hus-bolig i-skolen journalen journalisten kampanje khrono kilden-kjonnsforskningno kirkegarden kjokkenskriveren kjottbransjen kommunal-rapport lo-aktuelt lo-finans lo-ingenior magasinet-for-fagorganiserte magma medier24 museumsnytt musikkultur natur-miljo nbs-nytt nettverk nff-magasinet njf-magasinet nnn-arbeideren norsk-landbruk norsk-skogbruk ntl-magasinet optikeren parat parat-stat politiforum posthornet psykisk-helse psykologiskno ren-mat samferdsel seilmagasinet seniorpolitikkno sikkerhet skog sno-ski sykepleien synkron tannhelsesekreteren teknisk-ukeblad Tidsskrift for Norsk psykologforening traktor transportarbeideren universitetsavisa utdanning vare-veger vvs-aktuelt